Stoiximan Super League

Παπαδόπουλος: «Η επιμονή και η υπομονή μας έδωσε το παιχνίδι - Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ για το Κύπελλο»

Όσα δήλωσε ο Νίκος Παπαδόπουλος στην κάμερα της NOVA μετά τη νίκη του Λεβαδειακού επί του ΟΦΗ με σκορ 3-2.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε 2-0 και έδειχνε να κρατά τη νίκη παρότι έπαιζε με δέκα παίκτες από το 44', όμως ο Λεβαδειακός πέτυχε τρία γκολ στις καθυστερήσεις και ολοκλήρωσε μια απίθανη ανατροπή στη Βοιωτία.

Μετά την αναμέτρηση, ο Νίκος Παπαδόπουλος στάθηκε στην επιμονή που έδειξαν οι παίκτες του, ενώ συνεχάρη τους Κρητικούς για την κατάκτηση του Κυπέλλου.

«Κάναμε κακό πρώτο ημίχρονο, καταφέραμε και το γυρίσαμε και κερδίσαμε. Έτσι όπως ήρθε το παιχνίδι με τον ΟΦΗ να παίζει με 10 παίκτες και λόγω του ανέμου, βάλαμε πιο επιθετικογενείς παίκτες.

Δεν το κάναμε σωστά, υπήρχε ένας εκνευρισμός και μια απογοήτευση από το πρώτο ημίχρονο όμως η επιμονή και η υπομονή μας έδωσε το παιχνίδι. Για το τέλος θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον ΟΦΗ για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας»
, είπε αναλυτικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x