Stoiximan Super League

Παπαδόπουλος: «Ο διαιτητής διαμόρφωσε το αποτέλεσμα»

Κάτι περισσότερο άξιζε ο Αστέρας Τρίπολης κόντρα στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Νίκο Παπαδόπουλο, που εξαπέλυσε… κεραυνούς εναντίον του ρέφερι του ματς!

Ο Νίκος Παπαδόπουλος ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του ματς του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης, με τον 28χρονο τερματοφύλακα των Αρκάδων πάντως να στρέφει την προσοχή του όχι στη δική του εμφάνιση αλλά σε εκείνη του Αριστομένη Κουτσιαύτη…

Με τον Παπαδόπουλο να χαρακτηρίζει τον διαιτητή από τον σύνδεσμο Άρτας υπεύθυνο για την ήττα της ομάδας του με 1-0 από το «δικέφαλο του Βορρά» στην αποψινή αναμέτρηση της Τούμπας, μιλώντας στην κάμερα της Nova!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παπαδόπουλος στο συνδρομητικό κανάλι:

Για τη δική του καλή εμφάνιση στο σημερινό παιχνίδι: «Δε μπορώ να το χαρώ, γιατί η ομάδα μου έχασε. Ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο του προπονητή. Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη κλάση, μας δημιούργησε κάποιες φάσεις, αλλά σταθήκαμε πολύ καλά. Μετά το γκολ που δεχτήκαμε, μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο».

Για το αν άξιζε η ομάδα του κάτι καλύτερο
: «Όταν ο διαιτητής διαμορφώνει το αποτέλεσμα, εννοείται ότι αξίζαμε κάτι περισσότερο. Δεν το πήραμε για αυτόν το λόγο. Ο διαιτητής διαμόρφωσε το αποτέλεσμα. Είχαμε πολλές ευκαιρίες. Έκανε κάποιες καλές αποκρούσεις και ο Πασχαλάκης. Η ισοπαλία ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα και μπορούσαμε να την πάρουμε».

Για τις δύο αποκρούσεις του στις προσπάθειες του Ζαμπά και του Σάκχοφ στο πρώτο ημίχρονο: «Κάνω τα βήματα για να κλείσω την εστία μου, είδα τη μπάλα που πηγαίνει και την απέκρουσα, στην κεφαλιά του Σάκχοφ. Του Ζαμπά, είναι δύσκολη απόκρουση γιατί η μπάλα, βρήκε και σε συμπαίκτη μου. Ευτυχώς είχα τη συγκέντρωση μου και μπόρεσα να κρατήσω το μηδέν».

Για τον αποκλεισμό από την Ευρώπη και το σημερινό αποτέλεσμα: «Ο παράγοντας τύχη, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, παίζει τεράστιο ρόλο. Στο δεύτερο παιχνίδι με τη Χιμπέρνιαν, είχαμε 5-6 τετ-α-τετ αλλά δεν πήραμε την πρόκριση. Σήμερα, το είδατε ότι εύκολα θα μπορούσαμε να πάρουμε την ισοπαλία και όπως είπα και πριν, ο διαιτητής, διαμόρφωσε το αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x