Stoiximan Super League

Παπαδόπουλος: «Οι παίκτες μου έχουν καρδιά, ψυχή, ποιότητα και θέλουν να πάνε ακόμη πιο ψηλά»

Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Νίκος Παπαδόπουλος μετά την άνετη νίκη του Λεβαδειακού επί του ΟΦΗ με 4-0.

Με τρομερή εμφάνιση ο Λεβαδειακός διέλυσε τον ΟΦΗ με 4-0 για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με τους κρητικούς να παίζουν για ένα ολόκληρο ημίχρονο με εννέα παίκτες.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος μετά το φινάλε της αναμέτρησης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της Nova και στάθηκε στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Παπαδόπουλος:
«Οι φωνές μου δεν έχουν να κάνουν με το να βάλουμε γκολ, αλλά με την εικόνα της ομάδας και το πόσο αργά έπαιζε. Για εμένα αυτό το παιχνίδι ήταν ματς κλειδί, προσπάθησα να μην μεταφέρω στους παίκτες μου άγχος, γιατί θα μας έδειχνε που θα πάμε, για το αν θα πάμε ψηλά ή θα παραμείνουμε εκεί που είμαστε.

Οι παίκτες μου έχουν καρδιά, ψυχή, ποιότητα και ταλέντο και θέλουν να πάνε ψηλότερα και να έχουν υψηλές απαιτήσεις από τους εαυτούς τους. Έχουμε προβλήματα τραυματισμών, αλλά και συνεχόμενα παιχνίδια. Το ρόστερ μας είναι γεμάτο και παίκτες που δίνουν τα πάντα, ούτως ώστε η ομάδα να προχωρήσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x