Stoiximan Super League

«Να γίνει έντιμο και καθαρό πρωτάθλημα»

Αιχμές για τους όρους διεξαγωγής των προηγούμενων πρωταθλημάτων άφησε ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος. «Το πιο βασικό είναι να γίνει έντιμο και καθαρό πρωτάθλημα», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ στην κλήρωση.

Αισιόδοξος για την αγωνιστική προοπτική του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος, ο οποίος έστειλε μήνυμα για κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Το πιο βασικό για μας είναι να γίνει έντιμο και καθαρό πρωτάθλημα κάτι που δεν συνέβη τα προηγούμενα χρόνια. Θα είμαστε μπροστάρηδες στην εξυγίανση του ποδοσφαίρου», ανέφερε χαρακτηριστικά στο περιθώριο της κλήρωσης της Σούπερ Λίγκας, το μέλος της διοίκησης του «Δικεφάλου».

Αναλυτικά:

«Στόχος μας είναι να κάνουμε κάτι καλύτερο (από πέρυσι). Μπαίνουν οι βάσεις από τον αθλητικό μας διευθυντή, τον Φρανκ Άρνεσεν και τον προπονητή μας, Ιγκόρ Τούντορ. Μπαίνουν γερές βάσεις. Μετά την εξόφληση των χρεών από τον Ιβάν Σαββίδη είμαστε ελεύθεροι να προχωρήσουμε και να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα.

Δεν βάζουμε στόχο τον πρωταθλητισμό. Θα κοιτάμε ένα προς ένα όλα τα παιχνίδια για να πετύχουμε. Το πιο βασικό για μας είναι να γίνει έντιμο και καθαρό πρωτάθλημα κάτι που δεν συνέβη τα προηγούμενα χρόνια. Θα είμαστε μπροστάρηδες στην εξυγίανση του ποδοσφαίρου.

Όσον αφορά στην κλήρωση μπαίνουμε δυνατά, αρχίζουμε με δύσκολα παιχνίδια. Το θετικό είναι ότι ξεκινάμε στην Τούμπα (κόντρα στην Ξάνθη). Την 4η, 6η, 8η έχουμε τα ντέρμπι με τις ομάδες της Αθήνας. Το κακό είναι ότι στον δεύτερο γύρο θα τα δώσουμε όλα εκτός έδρας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x