Stoiximan Super League

Παπασταθόπουλος σε Λουτσέσκου: «Έχουμε πάρει 3 πρωταθλήματα σε 4 χρόνια και συνεχίζουμε»

Ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, απάντησε στις δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το μεγάλο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό να μένουν στο μηδέν.

Μιλώντας στην κάμερα της Nova, ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, κλήθηκε, μεταξύ άλλων, να απαντήσει για τις δηλώσεις του τεχνικού του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος έκανε λόγο πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» έκανε σήμερα τον Ολυμπιακό να φαίνεται μικρό.

Ο 34χρονος στόπερ των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει τρεις τίτλους και συνεχίζει...


Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος:

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Ήταν ωραίο παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες προσπαθήσαν πάρα πολύ για τη νίκη. Στο τέλος πιστεύω ότι είναι δίκαιη η ισοπαλία».

Για τις δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου:<em> «Εγώ έχω να πω ότι ο Ολυμπιακός έχει τρία πρωταθλήματα τα τελευταία τέσσερα χρόνια και συνεχίζουμε»

Για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί: «Θέλαμε το κάτι παραπάνω σήμερα και δεν μπορέσαμε να το πάρουμε, στάθηκε πολύ καλά ο ΠΑΟΚ μέσα στο γήπεδο, τον βοήθησε η έδρα του. Στο τέλος θα δούμε που βρισκόμαστε, έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια, είναι και τα playoffs. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x