Stoiximan Super League

Παπάζογλου: «Τελείωσε πετυχημένα η χρονιά»

Θετικά έκλεισε η χρονιά για τον Ατρόμητο σύμφωνα με τον Θανάση Παπάζογλου, ο οποίος μίλησε και για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, τη βελγική Κορτράικ.

Την ελπίδα του ο Ατρόμητος να καταφέρει να προκριθεί στους ομίλους του Europa League εξέφρασε ο Θανάσης Παπάζογλου, ο οποίος θα είναι παίκτης της Κορτράικ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Διαβάστε τις δηλώσεις του Έλληνα επιθετικού μετά το 2-0 επί του Παναθηναϊκού:

Για τη φετινή πορεία: «Η χρονιά τελείωσε πετυχημένα και θέλω να ευχηθώ ό,τι καλύτερο στην ομάδα γιατί το αξίζει πραγματικά. Είναι μία ομάδα, που δεν έχει πολλές παραστάσεις από ευρωπαϊκά παιχνίδι, δεν έχει εμπειρίες και κάθε χρόνο είναι διαφορετικά. Ελπίζω να παρουσιαστεί πιο προετοιμασμένη για να προκριθεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ».

Για το αήττητο στο Περιστέρι: «Είναι ένα γεγονός πραγματικά άξιο συγχαρητηρίων. Ο Ατρόμητος έχει πετύχει έναν άθλο, γιατί είναι άθλος, να μην έχει χάσει παιχνίδι στο γήπεδο του εδώ και 2 χρόνια. Για τη φετινή χρονιά είχε ψηλούς στόχους, να μπει στην πεντάδα.

Δεν ξεκινήσαμε καλά, δεν παρουσιαζόμασταν όπως έπρεπε στο γήπεδο και αυτός ήταν ο κύριος λόγος για τις τρεις αλλαγές που έγιναν στους προπονητές. Τέλος καλό, όλα καλά. Κατάφεραμε να ανακάμψουμε και να μπούμε στα πλέι οφ και συνάμα να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Μπήκαμε στα πλέι οφ και τερματίσαμε τρίτοι».

Για την Κορτράικ που θα είναι η επόμενη ομάδα του: «Την έχω παρακολουθήσει τον τελευταίο καιρό. Είναι μία ομάδα με δυνατή έδρα, δουλεύει σωστά τα τελευταία χρόνια και μπορεί να μην έχει χτυπήσει τις μεγάλες δυνάμεις, αλλά είναι κοντά. Επίσης, είναι μία ομάδα που επιστρέφει στην έδρα της».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x