Stoiximan Super League

Παραιτείται ο Αλαφούζος

Την πρόθεση να παραιτηθεί αλλά και να προτείνει την αποχώρηση του Παναθηναϊκού από το πρωτάθλημα έκανε γνωστή ο Γιάννη Αλαφούζος.

Από τη στιγμή που έγιναν όσα έγιναν στη Λεωφόρο ο Γιάννης Αλαφούζος μπήκε σε σκέψεις για τη συνέχεια της παρουσίας του στον Παναθηναϊκό.

Για αρκετή ώρα βρισκόταν σε συζητήσεις με στενούς τους συνεργάτες και τελικά με δήλωση του έκανε γνωστό ότι θα παραιτηθεί από την προεδρία.

Στη δήλωση του ο Γιάννης Αλαφούζος τονίζει επίσης ότι θα προτείνει στο Διοικητικό Συμβούλιο να εξετάσει επίσης το ενδεχόμενο αποχώρησης του Παναθηναϊκού από το πρωτάθλημα.

Η δήλωση του:

«Αύριο θα συγκαλέσω εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός όπου προτίθεμαι να υποβάλω την παραίτηση μου. Θα εισηγηθώ στο Διοικητικό Συμβούλιο να εξετάσει εάν θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να συνεχίσει να συμμετέχει στο πρωτάθλημα»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x