Stoiximan Super League

Παραιτήθηκε και καλείται να πληρώσει ο Ολυμπιακός

Μετά την απόρριψη αιτήματός του για αναβολή εκδίκασης αγωγής κατά της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, ο Ολυμπιακός καλείται τώρα από τους «πράσινους» να καλύψει τα δικαστικά έξοδα.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τέλος μπήκε σε υπόθεση αγωγής του Ολυμπιακού σε βάρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας με αφορμή ανακοίνωση της τελευταίας το 2012. Τότε οι «πράσινοι» είχαν διαμαρτυρηθεί έντονα για τη διαιτησία Κομίνη στο ματς της πρεμιέρας με τον Λεβαδειακό, ενώ υπήρχαν αναφορές και στους «ερυθρόλευκους» κάτι που τους οδήγησε να κινηθούν δικαστικά.

Μετά από αναβολές, η υπόθεση έφτασε ενώπιον του δικαστηρίου με τον Ολυμπιακό να ζητεί ακόμη μία, αλλά το αίτημά του δεν έγινε δεκτό.

Η εξέλιξη αυτή οδήγησε τους Πειραιώτες στην απόφαση να παραιτηθούν το δικαιώματός τους, ενώ η Παναθηναϊκή Συμμαχία απαιτεί πια να καταβληθούν από τον Ολυμπιακό όλα τα δικαστικά έξοδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x