Θεραπεία έκαναν ο Μορένο και ο Βαγιαφάνιες, ενώ ο Καλογέρης και ο Θεοδωρίδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στη σημερινή προπόνηση του Παναιτωλικού για την σαββατιάτικη αναμέτρηση στην έδρα της Καλλονής για την 14η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.
Συγκεκριμένα, οι παίκτες της ομάδας του Αγρινίου έκαναν ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης κάτω άκρων και συναρμογής.
Στη συνέχεια, οι παίκτες του Μάκη Χάβου ακολούθησαν ασκήσεις με πάσα και ρυθμό, ασκήσεις επιτάχυνσης – σπριντ, ταχυδυναμικές ασκήσεις, σουτ.
Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με παιχνίδια υψηλής έντασης σε περιορισμένο χώρο. Η προπόνηση της Πέμπτης θα γίνει στις 4.00 το απόγευμα.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






