Stoiximan Super League

Ελπίδες για Ρομπέρτο λόγω… Τσέλσι

Είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να κρατήσει τον Ρομπέρτο και μετά το τέλος του δανεισμού του. Σε αυτό, σημαντικό ρόλο θα παίξει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Τσέλσι.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο θέλει επιθετικό για την γραμμή κρούσης της Τσέλσι και πρώτος του στόχος είναι ο Ντιέγκο Κόστα της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Αυτό έχει άμεση σχέση με την προσπάθεια του Ολυμπιακού να κρατήσει τον Ρομπέρτο και μετά το τέλος του δανεισμού από την Ατλέτικο Μαδρίτης, διότι μέσα στα έμψυχα ανταλλάγματα που προτίθεται να προσφέρει ο Πορτογάλος τεχνικός είναι και ο Τιμπό Κουρτουά.

Ο Βέλγος έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να είναι ο βασικός γκολκίπερ -σε όποιο σύλλογο και αν αγωνίζεται- και με την παρουσία του Τσέχ στην Τσέλσι κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν είναι.

Όπως αναφέρει ο ισπανικός τύπος, λοιπόν, αν ολοκληρωθεί το συγκεκριμένο deal και ο Κουρτουά παραμείνει στην ισπανική ομάδα, η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» και ο Μίτσελ θα έχουν ακόμα περισσότερες πιθανότητες να κρατήσουν τον Ισπανό τερματοφύλακα, ο οποίος έχει επαναφέρει την σιγουριά κάτω από τα δοκάρια της ομάδας στην μετά Νικοπολίδη εποχή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x