Stoiximan Super League

Παράσχος: «Δύσκολη νίκη»

Στις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο Ατρόμητος, παρά τη νίκη απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, αναφέρθηκε ο Γιώργος Παράσχος. «Μέχρι την τελευταία στιγμή», είπε σχετικά με τα μεταγραφικά.

Ικανοποιημένος κυρίως από την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου δήλωσε ο Γιώργος Παράσχος μετά την επικράτηση του Ατρόμητου απέναντι στον ΠΑΣ. Ο έμπειρος τεχνικός, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, χαρακτήρισε μεταξύ άλλων δύσκολη τη νίκη της ομάδας του Περιστερίου.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, τόνισε πως στον Ατρόμητο θα ψάξουν για ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Αναλυτικά:


«Συγχαρητήρια στα παιδιά. Ήταν πολύ δύσκολη νίκη, παρ’ όλο που έπαιξε πολύ κλειστά ο αντίπαλος. Στο πρώτο μέρος χάρηκα πολύ την ομάδα, είχαμε μια ψυχραιμία, καλή κυκλοφορία, συνδυασμούς, τελικές, αλλά ήμασταν άτυχοι στην τελική προσπάθεια. Κινδυνεύσαμε μία φορά με τον Ιλιτς, αλλά στο πρώτο ημίχρονο είδα αυτό που ήθελα", είπε αρχικά ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου.

Στο δεύτερο δεν ρίσκαρε ο αντίπαλος, παρά μόνο στο τελευταίο τέταρτο, αγχωθήκαμε, ήταν βασανιστικό και για εμάς και για τον κόσμο, αλλά ευτυχώς κερδίσαμε. Να δούμε τι προβλήματα έχουμε για την Τετάρτη με τον Ολυμπιακό, μήπως τα ξεπεράσουμε. Ο Καραμάνος μπορεί να παίξει και στα άκρα και μπορούμε να ρισκάρουμε και να παίξουμε έτσι και με τους δύο φορ, από τη στιγμή που είναι καλά».


Για τις μεταγραφές: «Βλέπουμε παίκτες, κάτι περιμένουμε και μέχρι την τελευταία στιγμή βλέπω να παιδευόμαστε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x