Stoiximan Super League

Παράσχος: «Είχαμε και την τύχη και νικήσαμε»

Στην τύχη που είχε ο Απόλλων Σμύρνης στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στον Ολυμπιακό στάθηκε ο Γιώργος Παράσχος μετά τη λήξη του ματς με τους «ερυθρόλευκους».

Ο Μακεδόνας τεχνικός τόνισε πως έδωσαν την ψυχή τους κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο και πως πέρασαν πολλά όλη τη φετινή σεζόν. Στάθηκε στην ατυχία που τους «κυνηγούσε» σε όλη τη σεζόν και άφησε ανοιχτό το μέλλον του.

«Συγχαρητήρια στα παιδιά. Έδωσαν και την ψυχή τους για το "τρίποντο" απέναντι σε έναν πολύ καλό Ολυμπιακό. Μπορέσαμε να κατακτήσουμε τη νίκη απέναντι σε έναν πολύ καλό Ολυμπιακό. Με λίγη τύχη το κερδίσαμε το ματς και θα μπορέσουμε να δούμε με πιο μεγάλη άνεση τη συνέχεια. Έχουμε τραβήξει του Χριστού τα Πάθη τέσσερις μήνες τώρα».

Το κατά πόσον πίστευε στη νίκη: «Δεν το πίστευα τόσο, αλλά η τύχη δεν μπορούσε να μας "γυρίσει την πλάτη" κι άλλο. Κάναμε αρκετά καλά παιχνίδια και ήμασταν φοβερά άτυχοι. Τις τελευταίες συνεχόμενες αγωνιστικές μας ήρθε πίσω η τύχη. Ευνοηθήκαμε στο πρώτο ματς με την ΑΕΛ και σε άλλα ματς και ακόμα και στα Ιωάννινα που χάθηκε το πέναλτι».

Το εάν θα μείνει και του χρόνου: «Θα δούμε. Να τελειώσει η χρονιά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x