Stoiximan Super League

Παράσχος: «Φανήκαμε τυχεροί στο τέλος…»

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Γιώργος Παράσχος αναγνώρισε πως η τύχη (λόγω του ολέθριου λάθους του Κυριακίδη) έπαιξε σημαντικό ρόλο στη νίκη του Πλατανιά στην έδρα του Παναιτωλικού.

Ανακουφισμένος με την εξέλιξη που είχε ο αγώνας του Πλατανιά με τον Παναιτωλικό (1-2) στο Αγρίνιο και σίγουρος πως η συνέχεια θα είναι καλύτερη παρουσιάστηκε ο Γιώργος Παράσχος.

«Εμείς φανήκαμε τυχεροί και εκμεταλλευτήκαμε στο τέλος το λάθος και πετύχαμε αυτό το δεύτερο γκολ που ήταν σημαντικό», ανέφερε για το νικητήριο τέρμα του Κουλιμπαλί.

Αναλυτικά, όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί είχαν μια πολύ μεγάλη νίκη και έτσι ξεφύγαμε λίγο από το βαθμολογικό άγχος το οποίο είχαμε στα τελευταία παιχνίδια.

Πιστεύω η συνέχεια για εμάς θα είναι πολύ καλύτερη. Σίγουρα η ψυχολογία μας από εδώ και πέρα στα υπόλοιπα παιχνίδια και επειδή έχουμε ένα πρόγραμμα με ομάδες στα μέτρα μας αν το εκμεταλλευτούμε μπορούμε βαθμολογικά τουλάχιστον να ανασάνουμε μια και καλή.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το παιχνίδι το σημερινό είχε δυο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Παρότι προηγηθήκαμε και θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα ακόμη γκολ και να είμαστε πολύ πιο σίγουροι και να παίξουμε με μεγαλύτερη άνεση.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε πολύ καλά ο Παναιτωλικός μας έκλεισε στην περιοχή μας, δεχθήκαμε από μια στημένη φάση ένα γκολ το οποίο μας γέμισε άγχος. Νομίζω στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ κακό το παιχνίδι με τις δυο ομάδες να προσπαθούν ανορθόδοξα να βγουν στην επίθεση. Εμείς φανήκαμε τυχεροί και εκμεταλλευτήκαμε στο τέλος το λάθος (σ.σ.: του Κυριακίδη) και πετύχαμε αυτό το δεύτερο γκολ που ήταν σημαντικό.

Εύχομαι καλή συνέχεια στον Παναιτωλικό να βρει την ηρεμία του και να κάνει μια πορεία ανάλογη με την περσινή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x