Stoiximan Super League

Παράσχος: «Μας στράβωσε από την αρχή…»

Στην κακή εκκίνηση της ομάδας του στάθηκε ο Γιώργος Παράσχος, μετά την ήττα του Ατρόμητου από τον Πανιώνιο.

Κακό ξεκίνημα, νευρικότητα και πολλές χαμένες ευκαιρίες, ήταν τα στοιχεία που οδήγησαν τον Ατρόμητο στην ήττα από τον Πανιώνιο, σύμφωνα με τον Γιώργο Παράσχο. Ο έμπειρος τεχνικός στάθηκε και στην συγκέντρωση που δεν είχαν οι συμπαίκτες του, ενώ στήριξε τον Μιχάλη Σηφάκη.

«Δυστυχώς είναι ένα παιχνίδι που δεν μας πήγε καλά από την αρχή. Αντί να προηγηθούμε με τη φάση του Ναπολεόνι, δεχτήκαμε το γκολ. Κάναμε ένα τραγικό λάθος και το πληρώσαμε. Αυτό μας γέμισε με νευρικότητα, προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε, είχαμε κάποιες ευκαιρίες και μετά δεχτήκαμε το πέναλτι, που έκανε πιο δύσκολα τα πράγματα.

Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε για το καλύτερο δυνατό και για να είμαστε επιεικείς. Όμως, ήμασταν γεμάτοι άγχος. Ήταν ένα ματς που δεν έπρεπε να το χάσουμε», ήταν τα πρώτα λόγια του για να ρωτηθεί αν αυτά ήταν θέμα αυτοσυγκέντρωσης.
«Δεν είναι θέμα αυτοσυγκέντρωσης. Είναι πάρα πολύ καλός ο Σηφάκης, ειδικά με την μπάλα στα πόδια, αλλά αυτά τα λάθη γίνονται στο ποδόσφαιρο, όπως και το χέρι του Φυτανίδη, που έχει μεγάλη εμπειρία», απάντησε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x