Stoiximan Super League

Παράσχος: «Συγκινημένος με την προσπάθεια των παιδιών»

Όχι απλά ευχαριστημένος αλλά και συγκινημένος από των προσπάθεια των παικτών του κόντρα στην ΑΕΚ, δήλωσε ο Γιώργος Παράσχος.

Όχι απλά ευχαριστημένος αλλά και συγκινημένος από των προσπάθεια των παικτών του κόντρα στην ΑΕΚ, δήλωσε ο Γιώργος Παράσχος, λέγοντας παράλληλα πως τα τελευταία ματς του Απόλλωνα δεν είναι για καρδιακούς.

«Το τελικό σκορ μετράει, αλλά τα παιδιά έκαναν υπερπροσπάθεια. Βλέπουμε ματς με πολλά γκολ τελευταία, δεν είναι για καρδιακούς. Έχω να δω πολλά χρόνια τέτοια εξέλιξη στο σκορ όπως στα ματς με Βόλο και το σημερινό. Κάναμε άσχημο ξεκίνημα, μας αιφνιδίασαν και δεχτήκαμε τρία γκολ. Στο β' ήμασταν μεταμορφωμένοι, ξεκινήσαμε για να ξαναμπούμε στο παιχνίδι, πιέσαμε τον αντίπαλο και όχι μόνο είμαι ευχαριστημένος, αλλά και συγκινημένος με την προσπάθεια των παιδιών», είπε αρχικά.

«Αργά ή γρήγορα θα βελτιωθούμε, να κάνουμε λιγότερα λάθη για να μη δεχόμαστε γκολ, αλλά και να σκοράρουμε πιο εύκολα. Θα προσπαθήσουμε με τον Παναιτωλικό και μετά στο χρόνο που θα έχουμε να ηρεμήσουμε γιατί είμαστε ταλαιπωρημένη ομάδα και πρέπει να αποκτήσουμε μεγαλύτερη φρεσκάδα και τρεξίματα για να ανταποκριθούμε», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x