Stoiximan Super League

Πάρντιου: «Αφιερώνουμε τη νίκη στους φιλάθλους μας που ήρθαν στο Περιστέρι»

Ιδιαίτερα χαρούμενος για τo αποτέλεσμα και την επιβλητική εμφάνιση του Άρη ήταν ο Άλαν Πάρντιου, ενώ αφιέρωσε τη νίκη σε όσους φιλάθλους ταξίδεψαν στο Περιστέρι.

Πολύ χαρούμενος, τόσο για την επιβλητική εμφάνιση της ομάδας του, όσο και για το επιβλητικό σκορ (5-0) ήταν ο Άλαν Πάρντιου, μετά τη λήξη της αναμέτρησης κόντρα στη Λαμία. Παράλληλα, ανέφερε πως η νίκη είναι αφιερωμένη σε όσους φιλάθλους του Άρη ταξίδεψαν την προηγούμενη Κυριακή στο Περιστέρι για το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

«Στα τελευταία τρία παιχνίδια δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε, σήμερα ήμασταν πιο τυχεροί απ' ότι στα προηγούμενα ματς, βάλαμε και πέντε γκολ και πήραμε το ματς. Δεν ξέρω γιατί ο αντίπαλος έμεινε με 10 παίκτες, αλλά πήραμε αυτό που αξίζαμε.

Μία τέτοια νίκη μας δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια, θέλω να αφιερώσω τη νίκη στους φιλάθλους μας που ήταν στο Περιστέρι και έγιναν όσα... έγιναν, αλλά και σε αυτούς που ήρθαν σήμερα να μας υποστηρίξουν. Σίγουρα η αποβολή έπαιξε ρόλο, αλλά στα τελευταία ματς ήμασταν αυτοί που είχαμε τον έλεγχο, σήμερα πήραμε αυτό που αξίζαμε και είμαι πολύ χαρούμενος για τα παιδιά, για τον Πάλμα που έκανε χατ-τρικ, όπως και για άλλους παίκτες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x