Stoiximan Super League

Πάρντιου: «Είμαστε στο 80% αυτού που θέλω»

Ο Άλαν Πάρντιου μίλησε ενόψει του αγώνα του Άρη με τον ΠΑΣ, αναφέροντας πως η ομάδα του είναι στο 80% της απόδοσης που μπορεί να φτάσει.

Ο Άρης θα φιλοξενηθεί από τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή (13/11, 16:00) για την 13η αγωνιστική της Super League.

Ο Άλαν Πάρντιου μίλησε ενόψει του αγώνα στα κανάλια της Nova και αναφέρθηκε στο ματς με την ομάδα του Θανάση Στάικου, καθώς και στη σημαντική νίκη των «κίτρινων» με 5-0 επί της Λαμίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Σχετικά με το πόσο βοήθησε τον Άρη να βρει τα πατήματά του το ευρύ 5-0 απέναντι στην ομάδα της Φθιώτιδας ανέφερε: «Είναι πολύ σημαντικοί οι βαθμοί που πήραμε σε αυτό το παιχνίδι και για εμάς, αλλά και για τους οπαδούς μας. Μας έδωσε αυτοπεποίθηση αυτή η νίκη, όπως και το γεγονός ότι σκοράραμε με διάφορους τρόπους, και από στημένες φάσεις και στο ανοικτό παιχνίδι. Φυσικά, ότι βάλαμε πολλά γκολ μας δίνει δύναμη! Στα τρία προηγούμενα παιχνίδια είχαμε τον έλεγχο, όμως, δεν κάναμε γκολ. Σε αυτό τα καταφέραμε, κι αυτό είναι σημαντικό».

Για τον βαθμό απόδοσης που πιστεύει ότι έχει φτάσει η ομάδα του, τόνισε: «Δεν μπορούμε να κάνουμε σωστή αξιολόγηση με βάση το προηγούμενο παιχνίδι, γιατί ο αντίπαλος έπαιζε μεγάλο διάστημα με δέκα παίκτες. Είμαι ικανοποιημένος, όμως, γιατί παίξαμε πολύ καλά μέχρι την αποβολή και συνεχίσαμε έτσι. Είναι γεγονός ότι βελτιωνόμαστε πολύ, και ειδικά στις στημένες μπάλες. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Είμαστε στο 70 με 80% θα έλεγα της απόδοσης που εγώ θέλω να έχουμε. Απαραίτητο είναι να συνεχίσουμε να σκοράρουμε, γιατί πρέπει να διατηρήσουμε το ρυθμό μας και για να μείνουμε ψηλά στη βαθμολογία».

Στην ερώτηση σχετικά με το επόμενο παιχνίδι και πόσο σημαντική πιστεύει ότι θα είναι η νίκη, αν έρθει κόντρα στον ΠΑΣ: «Κατ’ αρχάς, είμαστε σε καλή κατάσταση αυτή τη στιγμή και δεν πιστεύω ότι θα επηρεάσει τη σκέψη μας η διακοπή. Θα πάμε στο παιχνίδι αυτό για τη νίκη, που πράγματι είναι σημαντική. Δυστυχώς, πάντως, η διακοπή δεν είναι το ιδανικότερο, όταν αρχίζεις να βρίσκεις τη φόρμα σου. Ο ΠΑΣ έχει τα δικά του προβλήματα, τα οποία τα εξετάζουμε».

Κι όσο για το αν είναι ένα “must win” παιχνίδι για τον Άρη, απάντησε θετικά, εξηγώντας αλά… ελληνικά το λόγο: «Υπάρχει πίεση για τη νίκη έτσι κι αλλιώς. Δεν πήραμε νίκες απέναντι σε άλλες τέτοιου επιπέδου ομάδες, οπότε δεν θέλουμε να πάθουμε το ίδιο. Επιπλέον, θέλουμε να αποφύγουμε τον ελληνικό τρόπο αντιμετώπισης μιας ομάδας, δηλαδή, όταν αυτή κερδίζει, όλα είναι καλά, κι όταν χάνει, έρχεται η καταστροφή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x