Stoiximan Super League

Πάρντιου: «Η εικόνα του Άρη μακριά από αυτό που θέλω να δω»

Οι δηλώσεις του Άλαν Πάρντιου μετά τη νίκη του Άρη επί του Ιωνικού με 2-1.

Ο Άρης επικράτησε 2-1 του Ιωνικού για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τον Άλαν Πάρντιου να μιλάει μετά το παιχνίδι.

Παρόλο που οι «κίτρινοι» πήραν τη νίκη, ο Άγγλος τεχνικός δεν είναι ικανοποιημένος με την εικόνα που έχει η ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Αυτή η νίκη ήταν μια μεγάλη αποφόρτιση, γιατί υπήρχε πίεση από τους οπαδούς, αλλά και από το σωματείο και αυτό γιατί ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα. Υπήρχε πίεση ιδιαίτερα από τον τρόπο που χάσαμε από την ΑΕΚ. Διαλέξαμε μια ομάδα σήμερα που ήταν πιο ασφαλής, μπήκαμε αγχωμένοι στο ματς. Ευτυχώς στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε παραπάνω και με κάποιες αλλαγές αλλάξαμε τακτική και πήραμε τη νίκη. Τα δυο γκολ ήταν τα πιο σημαντικά από τότε που ανέλαβα τον Άρη».

Αν ήταν αγχωμένος: «Αγανακτισμένος είμαι γιατί και στα τέσσερα παιχνίδια έχουμε δεχθεί πρώτοι γκολ και απέναντι σε μια ομάδα που έπαιζε για τον προπονητή της, είναι πολύ δύσκολο να κάνεις ανατροπές και πολύ δυσάρεστο να δέχεσαι γκολ. Πάλι προήλθε από ένα στημένο που δουλέψαμε όλη την εβδομάδα και είναι απογοητευτικό. Η εικόνα της ομάδας είναι μακριά από αυτό που θέλω να δω εγώ. Σήμερα είχα ένα προαίσθημα ότι δεν θα ήταν καλά. Είναι σημαντικό να δείξουμε στους οπαδούς ότι είμαστε εδώ για να παλέψουμε».

Αν αυτή η νίκη βοηθάει για να βρει ο Άρης τα πατήματά της: «Σίγουρα και έχουμε ένα δύσκολο ματς την επόμενη εβδομάδα. Θεωρώ ότι μας έδωσε αυτοπεποίθηση για να προετοιμαστούμε κατάλληλα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x