Stoiximan Super League

Παρουσία Μελισσανίδη η πρώτη του Χιμένεθ

Στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ βρίσκεται ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος θα παρακολουθήσει από κοντά την πρώτη προπόνηση του Μανόλο Χιμένεθ με την «Ένωση».

Ο Μανόλο Χιμένεθ σήκωσε μανίκια και έπιασε αμέσως δουλειά, αφού μετά τις πρώτες τους δηλώσεις ως προπονητής της ΑΕΚ, κάνει την πρώτη προπόνηση με την ομάδα στα Σπάτα.

Μάλιστα, εκεί βρίσκεται και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, με τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ να παρακολουθεί από κοντά την πρώτη του Χιμένεθ στο τιμόνι της ΑΕΚ.

Η επίσκεψη του «Τίγρη» μάλιστα, δείχνει και το στίγμα για την νέα αρχή που κάνει η ΑΕΚ και προφανώς θα μιλήσει και στους παίκτες της ομάδας, αλλά και με τον Ισπανό τεχνικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x