Stoiximan Super League

Παρουσιάζει Στέφενς, κοιτάει… μπροστά

Τους στόχους της επόμενης σεζόν θα οριοθετήσουν ο Ιβάν Σαββίδης και ο Χουμπ Στέφενς κατά την παρουσίαση του Ολλανδού από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Πώς προχωρούν οι μεταγραφικές εξελίξεις για τους Θεσσαλονικείς.

Τον Χουμπ Στέφενς θα παρουσιάσει σήμερα το μεσημέρι ο Ιβάν Σαββίδης στους εκπροσώπους του Τύπου και τους οπαδούς τους ΠΑΟΚ.

Η συνέντευξη Τύπου θα γίνει στο «Βελλίδειο» και θα μεταδοθεί απευθείας από το κανάλι της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ στο Youtube.

Ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου και ο νέος προπονητής της ομάδας θα μιλήσουν για αρκετά ζητήματα που έχουν απασχολήσει τους οπαδούς όλο αυτό το διάστημα, όπως για παράδειγμα τις εξελίξεις στα μεταγραφικά, και θα οριοθετήσουν τους στόχους για την επόμενης σεζόν.

Όσον αφορά τις εξελίξεις στο αγωνιστικό τμήματα, μετά την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής με την απόκτηση των Λόπεθ, Σκόνδρα και Βίτορ, πρόθεση των διοικούντων είναι να γίνει… δουλειά και στην μεσοεπιθετική γραμμή.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να υπάρξει κάποια ηχηρή μεταγραφή στις συγκεκριμένες θέσεις, αφού ο Ολλανδός προπονητής – σύμφωνα με όσα έχει δείξει στο παρελθόν – θέλει να έχει πολύ καλούς παίκτες στα άκρα και έναν εξαιρετικό επιτελικό, ώστε να βοηθούν τον σέντερ φορ.

Ο 60χρονος τεχνικός αρέσκεται να παρατάξει τις ομάδες του με σύστημα 4-3-3 ή 4-2-3-1, έχοντας στα πλάγια γρήγορους και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Τέτοιος είναι ο Ιμπραήμ Σισοκό, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στη μετακόμιση στην Τούμπα.

Έτσι θα υπάρξει αναζήτηση για έναν παίκτη που θα παίξει στα αριστερά και έναν επιτελικό χαφ.

Τι γίνεται με Κοροβέση

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ο ΠΑΟΚ να προχωρήσει στην απόκτηση του Νίκου Κοροβέση. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, μπορεί να αποκτηθεί οι νεαρός παίκτης από τον ΠΑΣ Γιάννινα και να παραμείνει εκεί για ακόμη έναν χρόνο με την μορφή δανεισμού για να πάρει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x