Stoiximan Super League

ΠΑΣ-Αστέρας: Ψάχνουν «γιατρικό» οι Γιαννιώτες, για το σερί οι Αρκάδες

Ο ΠΑΣ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στα Γιάννενα, σε ένα ενδιαφέρον ματς για την 8η αγωνιστική της Super League.

Από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, επιστροφή στην Super League, τόσο για ΠΑΣ Γιάννενα, όσο και για Αστέρα Τρίπολης.

Η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά αποκλείστηκε από την ΑΕΛ, ενώ οι Αρκάδες από τον Λεβαδειακό και τώρα στρέφουν την προσοχή τους στο πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΣ μετράει μέχρι τώρα 2 νίκες, 2 ήττες και 3 ισοπαλίες και βρίσκεται στο -1 από τον πέμπτο Παναθηναϊκό. Οι Γιαννιώτες θέλουν να χτίσουν μια γερή βάση και να επιστρέψουν στις νίκες μετά από 5 αγωνιστικές, ώστε να συνεχίσουν στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Ο Ντομίνγκεθ και ο Περέα είναι οι μοναδικοί αμφίβολοι για το ματς, με τις πιθανότητες ωστόσο να είναι υπέρ τους.

Από την άλλη, ο Αστέρας Τρίπολης θέλει να κάνει το 3/3 και να συνεχίσει τις νίκες στο πρωτάθλημα, με την ψυχολογία να είναι ανεβασμένη μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό (2-1), ωστόσο ο Μίλαν Ράσταβατς έχει να διαχειριστεί και τις απουσίες πέντε βασικών παικτών και να κάνει ενδεχομένως αλλαγές στις ενδεκάδες.

Καπίγια, Τιλίκα, Καρμόνα και Κρέσπι δεν βρίσκονται στην αποστολή, με τον Σέρβο τεχνικό να έχει… πονοκέφαλο για το ματς.

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Γκαρθία, Τασουλής, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Χριστόπουλος, Βαλιέντε, Μουνάφο, Σανταφέ, Ιγκλέσιας, Γκόμεθ, Ριέρα, Κανελλόπουλος, Σίτο, Μπαράλες, Μπενίτο, Αλί Μπαμπά, Σονί.

Ο ΠΑΣ δεν έχει ανακοινώσει αποστολή, αφού θα γίνει γνωστή λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα.

Πιθανές ενδεκάδες

ΠΑΣ (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν – Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν – Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ, Σνάιντερ, Τριάδης – Περέα, Μορέιρα.


Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής - Γκαρθία, Καστάνιο, Πίτσου, Άλβαρες - Βαλιέντε, Μουνάφο, Σανταφέ – Σονί, Μπαράλες, Σίτο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x