Stoiximan Super League

Αγωνία με Εραμούσπε ενόψει ΑΕΚ στον ΠΑΣ

Ο Ροντρίγκο Εραμούσπε αποχώρησε από την προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα με ενοχλήσεις στον αυχένα, κάτι που δημιούργησε ανησυχία στην ομάδα για την παρουσία του στο ματς με την ΑΕΚ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει μπροστά του ένα πολύ δύσκολο ματς μετά τη διακοπή, αφού υποδέχεται την ΑΕΚ (26/11, 19:45) για τη 12η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Οι Ηπειρώτες, ωστόσο, αγωνιούν για την κατάσταση του Ροντρίγκο Εραμούσπε ενόψει αυτής της αναμέτρησης. Ο Αργεντινός στόπερ αντιμετώπισε ενοχλήσεις στον αυχένα και αποχώρησε από την προπόνηση της ομάδας την Τρίτη (21/11), κάτι που θέτει εν αμφιβόλω τη συμμετοχή το στο ματς κόντρα στην Ένωση.

Η ενημέρωση του ΠΑΣ Γιάννινα:

«Ξεκίνησε η προετοιμασία στον ΠΑΣ Γιάννινα για τον αγώνα με την ΑΕΚ και το πρόγραμμα είχε επιθετική τακτική με passing game στην αρχή, ενώ στη συνέχεια οι παίκτες δούλεψαν στις κινήσεις επιθετικής τακτικής με τελειώματα. Ακολούθησε τακτικό παιχνίδι για να ολοκληρωθεί η προπόνηση με παιχνίδι έντεκα εναντίον έντεκα.

Μετά το τέλος της προπόνησης οι επιθετικοί έμειναν λίγο παραπάνω για να δουλέψουν στα τελειώματα.

Ο Ροντρίγκο Εραμούσπε αισθάνθηκε ενοχλήσεις κατά την διάρκεια της προπόνησης και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί. Ατομικό οι Παμλίδης και Λεό οι οποίοι αναμένεται να μπούνε την Τετάρτη (22/11) στο κανονικό πρόγραμμα. Συνέχισε την θεραπεία του ο Τζίνο.

Επόμενη προπόνηση το πρωί της Τετάρτης (22/11)».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x