Stoiximan Super League

ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων: Να εδραιωθούν εξάδα οι Ηπειρώτες, να ξεκολλήσουν οι φιλοξενούμενοι

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 20ή αγωνιστική της Super League στους «Ζωσιμάδες».

Παιχνίδι με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον διεξάγεται στους «Ζωσιμάδες» για την 20ή αγωνιστική της Super League (15:00, Novasports Prime, bwinΣΠΟΡ FM, www.sportfm.gr), με τον ΠΑΣ Γιάννινα να υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι Ηπειρώτες βρίσκονται στην 6η θέση της βαθμολογίας και αναζητούν το τρίποντο που θα τους εδραιώσει για τα καλά στην εξάδα, πιάνοντας παράλληλα στην τέταρτη θέση τον Παναθηναϊκό. Παράλληλα, θέλουν να χτίσουν και ψυχολογία ενόψει του… ντέρμπι για τα playoffs με τον Αστέρα στην Τρίπολη την ερχόμενη Τετάρτη. Η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά προέρχεται από τρία διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα και σήμερα αναζητά την επιστροφή στις νίκες, με τον 54χρονο τεχνικό να μην υπολογίζει στους Σνάιντερ, Σιόντη, Κόντε, Α. Τριάδη, Καραγιάννη, Αθανασίου, Κύρκο και Ρίζο.

Οι 20 που επελέγησαν είναι οι: Λοντίγκιν, Σούλης, Σάλιακας, Παντελάκης, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Ποζνάνσκι, Οικονομόπουλος, Κάργας, Καραχάλιος, Στάνκο, Ντομίνγκεθ, Λιάσος, Π. Τριάδης, Μπρένερ, Γκαρντάβσκι, Μορέιρα, Λώλης, Μίνα και Περέα.



Η Ελαφρά Ταξιαρχία βρίσκεται από τη μεριά της στον πάτο της βαθμολογίας με 9 βαθμούς και ψάχνει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα την ξεκολλήσει από εκεί. Μόλις μια νίκη στο πρωτάθλημα για τον Απόλλωνα, αυτή κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα με σκορ 1-0 στον πρώτο γύρο, με τους «κυανόλεκους» να έχουν χτίσει μια μίνι παράδοση όταν επισκέπτονται το τελευταία διάστημα τους «Ζωσιμάδες» με τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία ματς. Η ομάδα του Μάρκο Γκρότε έχει δύο διαδοχικές ήττες μα σκορ 1-0 από Βόλο και Αστέρα, ενώ αναζητά θετικό αποτέλεσμα διότι στη συνέχεια έχει να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ (εντός) και την ΑΕΚ (εκτός). Στα θετικά για τον Γερμανό τεχνικό πως υπολογίζει τον Βέρχουλστ παρότι είχε χτυπήσει προ ημερών, αλλά εκτός είναι οι Μπρούνο Άλβες, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Σλίβκα.

Αναλυτικά, η αποστολή του Απόλλωνα: Κότσαρης, Βέρχουλστ, Σόρτσαν, Ντεντάκης, Ρόγκνε, Τουτουαρίμα, Λισγάρας, Γιακιμόφσκι, Δούμας, Φατιόν, Παπαγεωργίου, Κάστρο, Μαρτίνες, Κραγιόπουλος, Γιαννιώτας, Παμλίδης, Τσιλούλης, Ντάουντα, Σίγκνεβιτς, Φαν Λα Πάρα, Ιωαννίδης.




Η παράδοση
Νίκες ΠΑΣ Γιάννινα: 11
Ισοπαλίες: 10
Νίκες Απόλλωνα Σμύρνης: 13

Με γηπεδούχο ΠΑΣ Γιάννινα
Νίκες ΠΑΣ Γιάννινα: 8
Ισοπαλίες: 4
Νίκες Απόλλωνα Σμύρνης: 5


Πιθανές ενδεκάδες:

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ, Μπρένερ, Γκαρντάφσκι, Μορέιρα, Περέα.

Απόλλων Σμύρνης (Μάρκο Γκρότε): Βέρχουλστ, Ντεντάκης, Λισγάρας, Ρόγκνε, Γιακιμόφσκι, Κάστρο, Φατιόν, Παμλίδης, Μαρτίνες, Γιαννιώτας, Ιωαννίδης.

Διαιτητής: Ευαγγέλου
Βοηθοί: Τριανταφύλλου, Σινιοράκης
4ος: Βάτσιος
VAR: Γκορτσίλας, Χριστάκογλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x