Stoiximan Super League

ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης: Ματσάρα με φόντο τα playoffs

Στην άτυπη ρεβάνς του θριάμβου του ΠΑΣ με 5-1 μέσα στην έδρα του Άρη, οι Ηπειρώτες υποδέχονται τους Θεσσαλονικείς στους Ζωσιμάδες, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής, σε ένα ματς που θα κρίνει πολλά.

Σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά για τις ομάδες που θα μπουν στα playoffs, ο ΠΑΣ υποδέχεται (14/2, 19:30) τον Άρη στα Γιάννενα για την 23η αγωνιστική της Super League 1, μια αναμέτρηση που στην πρώτη... πράξη της στη Θεσσαλονίκη, είχε εξελιχθεί σε θρίαμβο για τους σημερινούς γηπεδούχους (Novasports Prime, bwinΣΠΟΡ FM 94,6, sport-fm.gr)

Η ομάδα του Ηρακλή Μέταξα προέρχεται από την σπουδαία εκτός έδρας νίκη μέσα στο Αγρίνιο (1-0) και βρίσκεται 5η θέση με 33 βαθμούς, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» υπέστη εντός έδρας ήττα σοκ από τον Βόλο (0-2) και τον συναντάμε στην 8η θέση με 29 βαθμούς.

Όσον αφορά τους Ηπειρώτες, ο Περέα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή ενώ ήταν αμφίβολο λόγω του τραυματισμού του στο χέρι και το παραλίγο χειρουργείο, ενώ εκτός βρίσκονται οι Πίρσμαν, Γκαρντάφσκι και Κόντε.

Για τους Θεσσαλονικείς, ο Μπρόυνο Γκάμα δεν πρόλαβε να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του στο πόδι, εκτός μάχης είναι ο Χαβιέρ Ματίγια λόγω τιμωρίας, αλλά και ο Ντουκουρέ. Αντίθετα ο Βαγγέλης Μάντζιος πήρε μαζί του τα νέα αποκτήματα της ομάδας Λουίς Πάλμα και Εμπακατά.

«Όπως κάθε αντίπαλο έτσι βλέπουμε κι αυτό το ματς. Εγώ κοιτάζω τον αντίπαλο, τις δυνάμεις και βλέπω ότι ο Άρης δεν πάει να ‘χει όσα προβλήματα έχει, είναι δυνατή ομάδα. Κι εμείς είχαμε πολλά προβλήματα την περασμένη εβδομάδα και ελλείψεις. Για εμένα είναι και πάλι ο Άρης το φαβορί και θα δούμε πως θα τον αντιμετωπίσουμε», ανέφερε ο Ηρακλής Μεταξάς.

«Χάσαμε βαθμούς με τον Βόλο, ενώ ήμασταν καλύτεροι, αλλά μπορούμε να τους πάρουμε αλλού. Πιστεύουμε στη νίκη με τον ΠΑΣ και το βασικό που πρέπει να κάνουμε είναι να επικεντρωθούμε στον δικό μας τρόπο παιχνιδιού», τόνισε χαρακτηριστικά ο Εμάνουελ Σάκιτς.

Διαιτητές: Παπαπέτρου (Φωτόπουλος, Σαμοΐλης, 4ος Τσέτσιλας, VAR: Άντλερ, Μπαλτάς)

Οι αποστολές:

ΠΑΣ: Λοντίγκιν, Σούλης, Σάλιακας, Παντελάκης, Ρίζος, Εραμούσπε, Ποζνάνσκι, Οικονομόπουλος, Κάργας, Καραχάλιος, Στάνκο, Ντομίνγκεθ, Σιόντης, Λιάσος, Τριάδης Π., Μπρένερ, Σνάιντερ, Μορέιρα, Λώλης, Περέα.

Άρης: Κουέστα, Σιαμπάνης, Ματέο Γκαρσία, Λούκας Σάσα, Καμαρά, Ιτούρμπε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο Λέισμαν, Σάκιτς, Μανσίνι, Μπερτόγλιο, Εντιαγέ, Σούντγκρεν, Κρίστιαν Λόπεθ, Γκάνεα, Λουίς Πάλμα, Εμπακατά, Λούμορ, Δεληζήσης, Μάνος, Ασλανίδης.

Πιθανές ενδεκάδες:

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Οικονομόπουλος, Καραχάλιος, Στάνκο, Λιάσος, Σνάιντερ, Μίνα, Παντελάκης.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Σιαμπάνης – Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα – Σάσα, Μπερτόγλιο – Γκαρσία, Εντιαγέ , Μαντσίνι, Καμαρά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x