Stoiximan Super League

ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης: Αναζητώντας την ελπίδα και το τρίποντο μετά από δύο μήνες

Ο ΠΑΣ φιλοξενεί στα Γιάννενα τον Αστέρα Τρίπολης και θέλει να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες έχει για την παραμονή, με τους Αρκάδες να αναζητούν την επιστροφή στις νίκες μετά από καιρό.

ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρας Τρίπολης κοντράρονται στους "Ζωσιμάδες" για την 4η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League (19.30, Novasports, bwinΣΠΟΡ FM, www.sportfm.gr). Ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες με τελείως διαφορετικούς στόχους, αφού οι γηπεδούχοι ψάχνουν τη νίκη που θα διατηρήσει ζωντανές τις λιγοστές ελπίδες τους για παραμονή, ενώ οι φιλοξενούμενοι αναζητούν την επιστροφή στα τρίποντα μετά από σχεδόν δυόμιση μήνες.

Ο ΠΑΣ λοιπόν βρίσκεται πολύ κοντά στον υποβιβασμό και δύσκολα θα αποφύγει το μοιραίο, καθώς βρίσκεται στην τελευταία θέση με 19 βαθμούς και μετράει μέχρι στιγμής 2 ήττες και μια ισοπαλία στο μίνι πρωτάθλημα. Στο -6 από τη σωτηρία, καταλαβαίνει κανείς ότι αναζητά πλέον ένα θαύμα για να σωθεί, αλλά δεν φαίνεται πως αυτό μπορεί να γίνει, Καθόλου καλή η σεζόν για τους Ηπειρώτες γενικότερα, οι οποίοι έχουν ελάχιστα καλά αποτελέσματα μέσα σε αυτή και για αυτό τον λόγο τώρα βρίσκονται σε τόσο δύσκολη θέση. Εντός έδρας έχει απολογισμό 2-6-6 με 12-20 τέρματα και προέρχεται από τέσσερις σερί ισοπαλίες.

Την περασμένη αγωνιστική η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου γνώρισε τη βαριά ήττα με 4-0 από τον ΟΦΗ, έχοντας μάλιστα σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία. Πλέον, έχουν στρέψει το βλέμμα τους στο ματς με τους Αρκάδες, έχοντας κιόλας την καλή παράδοση με το μέρος τους, αφού έχουν να ηττηθούν στα Γιάννενα από τον Αστέρα από το 2016!

Ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Εραμούσπε και στου τραυματία Μπάλαν. Οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι και απαρτίζουν την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους: Αθανασίου, Μπακαδήμας, Κόντε, Μπεγκάλα, Ντεμίρ, Τζίνο, Καραχάλιος, Κιάκος, Λεό, Λιάσος, Νάγκι, Παμλίδης, Πανάγου, Παντελάκης, Ριένστρα, Ροσάλες, Ροσέρο, Σομποτσίνσκι, Σόρια, Σούλης, Τσαούσης, Τζίμας.

Από την άλλη, ο Αστέρας δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά στα playouts, αφού έχει τρεις ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Δεν τον παίρνει άλλο να συνεχίσει έτσι, όχι γιατί θα κινδυνέψει αλλά γιατί δείχνει σαν να έχει πάει… διακοπές από τώρα και χαλάει το πρεστίζ του. Πρέπει να «ξυπνήσει», οι παίκτες να παίξουν για να αποδείξουν πως αξίζουν να παραμείνουν στην ομάδα και να κάνουν ένα καλό φινάλε, ώστε να μην χαλάσουν καλή εικόνα που έφτιαχναν όλη τη σεζόν. Εκτός έδρας έχει ρεκόρ 4-1-9 με 16-24 τέρματα, αλλά προέρχεται από πέντε διαδοχικές ήττες!

Την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε από την Κηφισιά με 2-1, με τους Αρκάδες να έχουν έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου αλλά και του VARίστα Μανούχου. Στα θετικά, ο Αστέρας κατάφερε να διατηρήσει στις τάξεις του ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που διαθέτει αυτή τη στιγμή στις ακαδημίες του, με τον Κωνσταντίνο Αγγελάκη να υπογράφει επαγγελματικό συμβόλαιο. Στα αρνητικά, ο Χουάν Μουνάφο επέστρεψε στο προηγούμενο ματς μετά από δυο μήνες, ωστόσο αποχώρησε νωρίς με αναγκαστική αλλαγή, με τον τραυματισμό να μην είναι σοβαρός και ο αρχηγός να αναμένεται πιθανότατα στο επόμενο παιχνίδι.

Ο Μίλαν Ράσταβατς δεν υπολογίζει λοιπόν τον Αργεντινό, τον επίσης τραυματία Παπαδόπουλο, ενώ εκτός έμειναν και οι Καρμόνα, Τζουκάνοβιτς, Χριστόπουλο και Σίτο. Η αποστολή απαρτίζεται από τους: Γραμματικάκης, Τσιφτσής, Γκαρθία, Χουχούμης, Πίτσου, Καστάνιο, Λύρατζης, Άλβαρες, Γκρόζντανιτς, Γκος, Γιαμπλόνσκι, Βαλιέντε, Μπαρτόλο, Παλάσιος, Σουρλής, Αλάγκμπε, Ζουγλής, Μιριτέλο, Ρεγκίς, Μάντζης, Καλτσάς.

Διαιτητής: Γκάμαρης (Σαμοΐλης, Νιδριώτης, 4ος Πολυχρόνης, VAR: Κατοίκος, Καραγκιζόπουλος)

Πιθανές ενδεκάδες:

ΠΑΣ Γιάννινα (Μιχάλης Γρηγορίου): Αθανασίου – Σόρια, Μπακαδήμας, Παντελάκης, Κιάκος – Ριένστρα, Τζίνο, Τζίμας – Παμλίδης, Κόντε, Ροσέρο.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής – Λύρατζης, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες – Γιαμπλόνσκι, Σουρλής – Καλτσάς, Μπαρτόλο, Ρεγκίς – Μιριτέλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x