Stoiximan Super League

ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος: Με μεγάλο «πρέπει» οι Γιαννιώτες, με πολλές απουσίες οι Περιστεριώτες

Μάχη ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρομήτου στους Ζωσιμάδες περιλαμβάνει η τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League. Σέντρα στις 19:30.

Τον Ατρόμητο υποδέχεται στους Ζωσιμάδες ο ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή (3/3, 19:30), στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής -και τελευταίας- για την κανονική διάρκεια της Stoiximan Super League.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2 HD , ραδιοφωνικά από τον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ενώ θα υπάρχει live ενημέρωση από το sport-fm.gr.

Σ' ένα παιχνίδι που το βαθμολογικό κίνητρο «βαραίνει» κυρίως τους γηπεδούχους. Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου παραμένει ουραγός, ούσα στο -1 από Κηφισιά, στο -2 από τον Παναιτωλικό και στο -3 από τον Βόλο. Την περασμένη αγωνιστική -πιστοποιώντας την αγωνιστική άνοδο που παρουσιάζει τις τελευταίες εβδομάδες- έβαλε δύσκολα στην ΑΕΚ στην OPAP Arena. Εάν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, αξιοποίησε το κενό διάστημα της «Ένωσης» πηγαίνοντας προηγούμενη (1-2) στα αποδυτήρια. Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο υποτάχθηκε στην ανωτερότητα των νταμπλούχων Ελλάδος γνωρίζοντας την ήττα (4-2). Κρίνεται αναγκαίο, λοιπόν, για τους Γιαννιώτες να επιστρέψουν στα «τρίποντα». Πόσω μάλλον όταν ο σημερινός τους αντίπαλος θα παραταχθεί με πολλές και κομβικές απουσίες (αναλύεται παρακάτω).

Από την άλλη, ο Ατρόμητος την περασμένη αγωνιστική επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα ύστερα από τις 7 Ιανουαρίου, επικρατώντας 3-1 της Λαμίας στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου. Σ' ένα από τα καλύτερα -ανά διαστήματα- ματς για τους «κυανόλευκους» με τον Σάσα Ίλιτς στον πάγκο τους, πόσω μάλλον από τη στιγμή που αγωνίζονταν από το 69' με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του, κορυφαίου τους παίκτη μέχρι εκείνο το σημείο, Ντένζελ Γιουμπιτάνα. Στην 8η θέση οι Περιστεριώτες, στο -4 από τον Αστέρα Τρίπολης και στο +9 από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχουν εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας στα Playouts και στοχεύουν στο όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στο φινάλε της σεζόν (και φυσικά να συνεχίσουν το χτίσιμο ενόψει της επόμενης).

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, για τους γηπεδούχους ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν θα έχει στη διάθεσή του Τζίμα, Εραμούσπε και Νάγκι. Όπως αναφέρθηκε, τα προβλήματα είναι πολλά και σημαντικά για τους φιλοξενούμενους. Συγκεκριμένα, ο Σάσα Ίλιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Γιουμπιτάνα, Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Τζαβέλλα και Βαλένσια (ο πρώτος λόγω της κόκκινης κόντρα στη Λαμία, ενώ οι δύο τελευταίοι είχαν δηλωθεί από τους Περιστεριώτες εδώ και εβδομάδες), στον Ρομπάιγ εξαιτίας χτυπήματος στην τελευταία προπόνηση, καθώς και στον Ασεβέδο που συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα.

Οι πιθανές συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα (Μιχάλης Γρηγορίου): Σούλης – Σόρια, Παντελάκης, Σομποτσίνσκι, Τσαούσης – Οσέι-Τούτου, Ριένστρα, Τζίνο, Ροσέρο – Κόντε, Παμλίδης.

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας – Κιβρακίδης, Τσακμάκης, Έρλινγκμαρκ, Αθανασίου – Κούντε, Κούεν, Έντερ – Ντιρκς, Αντζιέλσκι, Βρακάς.

Διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος
Α' Βοηθός: Βασίλειος Μωϋσιάδης
Β' Βοηθός: Αχιλλέας Νίκζας
4ος διαιτητής: Σταύρος Τσιμεντερίδης
VAR: Φώτιος Πολυχρόνης

Στο πλαίσιο του πρώτο γύρου οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες 1-1 (64' Ρομπάιγ – 87' πεν. Εραμούσπε) στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x