Stoiximan Super League

ΠΑΣ Γιάννινα-Βόλος: Πρόωρος… τελικός στον δρόμο για την παραμονή!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενεί τον Βόλο απόψε (5/11) στους Ζωσιμάδες, στο ντέρμπι… ουραγών της Stoiximan Super League, με τον νικητή να παίρνει μεγάλη βαθμολογική «ανάσα», στη μάχη για τη... σωτηρία.

Ο θάνατος σου, η ζωή μου… Κάπως έτσι θα μπορούσε να περιγράψει κανείς το σημερινό (05/11 – 17:30, sport-fm.gr, bwinΣΠΟΡ FM 94,6, Novasports Prime) παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Βόλο, στους «Ζωσιμάδες».

Και πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετικά από την στιγμή που οι δύο σημερινοί αντίπαλοι μοιράζονται την τελευταία θέση της βαθμολογίας και παράλληλα θα δώσουν «μάχη» φέτος -όπως προκύπτει μέχρι τώρα- για την αποφυγή του… μοιραίου;

Ματς «εξάποντο», λοιπόν, αυτό στα Γιάννενα, αναμφίβολα, με τον νικητή να παίρνει… βαθιά ανάσα, κερδίζοντας βαθμούς και ψυχολογία, όσο νωρίς κι αν είναι ακόμα στη σεζόν.

Ο «Αγιαξ της Ηπείρου» μετράει πέντε συνεχόμενες ήττες, επίδοση που συνιστά αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία του και οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης θα προσθέσει ακόμη περισσότερη εσωστρέφεια. Ενδεχομένως και… εξελίξεις, σε προπονητικό επίπεδο!

Το ευχάριστο για τον Θανάση Στάικο είναι πως, με εξαίρεση τον τιμωρημένο Τζίνο, τον τραυματία Κύρκο αλλά και τον Τζίμα, ο οποίος παρότι προπονήθηκε αισθάνθηκε ξανά ενοχλήσεις και τελικά «κόπηκε», δεν αντιμετωπίζει άλλα σημαντικά προβλήματα.

Η αποστολή του ΠΑΣ αποτελείται από τους: Κλέιμαν, Αθανασίου, Σούλη, Εραμούσπε, Παντελάκη, Μπακαδήμα, Κιάκο, Τσαούση, Σόρια, Πανάγου, Μπορταγκαράι, Λιάσο, Καραχάλιο, Ριένστρα, Λέο, Λώλη, Μπάλαν, Παμλίδη, Ροσέρο, Κόντε, Έφορντ και Γκάρο.

Η ομάδα της Μαγνησίας κατάφερε να βάλει τέλος στο σερί των τριών αγώνων με ήττες που «έτρεχε», μετά την επεισοδιακή επικράτηση της απέναντι στην Κηφισιά και… σήκωσε κεφάλι.

Ένα επιπλέον «όπλο» για αυτήν είναι αναμφίβολα και η καλή προϊστορία που έχει απέναντι στον σημερινό της αντίπαλο και δη στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Αφού σε τέσσερα παιχνίδια, μετράει τρεις νίκες και μόνο μια ήττα, με τελευταία επικράτηση χρονικά αυτήν στις αρχές του περασμένου Οκτώβρη, με 2-1 για το Κύπελλο Ελλάδας Novibet!

Από εκεί και πέρα ο Κώστας Μπράτσος δεν υπολογίζει στη βοήθεια των τραυματιών Άλχο και Σιέλη, αλλά και του Μύγα, που ένιωσε τελευταία στιγμή ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο κι έμεινε εκτός.

Στην αποστολή του Βόλου συμπεριλήφθηκαν οι Παπαδόπουλος, Κόστιτς, Τάχατος, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Λούνα, Κίτσος, Τσοκάνης, Μεταξάς, Γκλάβτσιτς, Μπαριέντος, Τρουιγιέ, Κορνέτ, Κόμπα, Ντέλετιτς, Μαχαίρας, Ενγκίν, Μπερτόγλιο, Μωραϊτης και Γκαρσία.

Οι πιθανές συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Κλέιμαν, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Κιάκος, Καραχάλιος, Λιάσος, Παμλίδης, Ριένστρα, Έφορτ, Μπάλαν.

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Παπαδόπουλος, Τάχατος, Τσοκάνης, Καλογερόπουλος, Λούνα, Γκλάβιτς, Τρουιγιέ, Ντέλετιτς, Μπερτόλιο, Κορνέτ, Γκαρσία.

Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος

Βοηθοί: Πολυχρόνης Κωσταράς, Λάζαρος Δημητριάδης

4ος διαιτητής: Κωνσταντίνος Ανδριανός

VAR: Αθανάσιος Τζήλος

AVAR: Πέτρος Πάτρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x