Stoiximan Super League

ΠΑΣ Γιάννινα: Εξετάζει την περίπτωση Αυλωνίτη, «ανοικτό» του Ρισβάνη

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αναζητά το ελληνικό στοιχείο για τα μετόπισθεν, με τους Τάσο Αυλωνίτη και Σπύρο Ρισβάνη να βρίσκονται στο «κάδρο».

Να ενισχύσει τα μετόπισθεν, τονώνοντας παράλληλα και το ελληνικό στοιχείο θέλει ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι Ηπειρώτες, μετά τη διαφαινόμενη συμφωνία με τον Σαντιάγκο Ροζάλες και την απόκτηση του Ζόρντι Οσέι-Τούτου, θέλουν να αποκτήσουν ένα κεντρικό αμυντικό εξετάζοντας δυο περιπτώσεις από την ελληνική αγορά.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το super-fm.gr ο «Άγιαξ της Ηπείρου» έχει στη λίστα του τον Σπύρο Ρισβάνη ο οποίος τις προηγόυμενες ημέρες έμεινε ελεύθερος από την Nτουνάισκα Στρέντα. Η περίπτωση του Έλληνα κεντρικού αμυντικού, με μακρά θητεία σε Ελλάδα και Κύπρο, δεν είναι εύκολη ωστόσο δεν είναι και η μοναδική που εξετάζεται, αφού στο «κάδρο» βρίσκεται και ο Τάσος Αυλωνίτης.

Ο κεντρικός αμυντικός που αγωνίζεται στον Πανσερραϊκό, ενδέχεται να αποχωρήσει από τους νεοφώτιστους με τις «κεραίες» του ΠΑΣ Γιάννινα να είναι ανοικτές προς αυτή την πλευρά. Φέτος ο 34χρονος αμυντικός είχε φέτος 10 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 1 στο κύπελλο.

Να σημειωθεί ότι οι περιπτώσεις και των δυο είναι αρκετά δύσκολο, με το ρεπορτάζ από τα Γιάννενα να υπογραμμίζει ότι υπάρχουν κι άλλες εναλλακτικές που εξετάζονται για το κέντρο της άμυνας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x