Stoiximan Super League

ΠΑΣ Γιάννινα: Γαστρεντερίτιδα ο Κόντε, διαθέσιμοι Τζίνο-Μπακαδήμας με Ατρόμητο

Ο Κόντε ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και η συμμετοχή του στην αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για το ματς με τον Ατρόμητο, όπου υπολογίζονται οι Τζίνο-Μπακαδήμας, θα κριθεί αύριο.

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα (01/12) η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο όπου η προσοχή δόθηκε στην καθοδήγηση της αμυντικής τακτικής.

Μετά την προθέρμανση ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής καθώς και τακτικά παιχνίδια για την αφομοίωση της αμυντικής συμπεριφοράς. Ενώ η προπόνηση των παικτών του «Άγιαξ της Ηπείρου» ολοκληρώθηκε με στατικές φάσεις άμυνας.

Ο Πέδρο Κόντε ακολούθησε μέρος του προγράμματος λόγω γαστρεντερίτιδας και η παρουσία του ή όχι στο παιχνίδι του Περιστερίου θα αποφασιστεί στην πρωινή προπόνηση του Σαββάτου (02/12) με την οποία και θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία πριν την αναχώρηση της αποστολής του ΠΑΣ για την Αθήνα.

Παράλληλα, ο Αλέξανδρος Λώλης αποχώρησε κατά την διάρκεια της προπόνησης με ένα σφίξιμο στον προσαγωγό και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί.

Αντιθέτως, τόσο ο Φεντερίκο Τζίνο όσο και ο Μάκης Μπακαδήμας θα είναι κανονικά στην διάθεση του Θανάση Στάικου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x