Stoiximan Super League

ΠΑΣ Γιάννινα: «Γνωρίζουμε πως η κατάσταση δεν είναι ιδανική, περιμένουμε λιγότερη τοξικότητα το 2024»

Τα δημοσιεύματα περί συζητήσεων της διοίκησης του ΠΑΣ Γιάννινα με άλλους τεχνικούς πριν τη συμφωνία με τον Μιχάλη Γρηγορίου έφεραν τη σχετική απάντηση από τον «Αγιαξ της Ηπείρου».

Με ανακοίνωση που εξέδωσε την Τετάρτη η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, ξεκαθαρίζει πως ο Μιχάλης Γρηγορίου ήταν η καλύτερη επιλογή τεχνικού τη δεδομένη χρονική στιγμή για την παραμονή στη Stoiximan Super League και πως υπήρχαν ονόματα προπονητών που προτάθηκαν κι απορρίφθηκαν και πλέον περιμένει καλύτερα αποτελέσματα το νέο έτος.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Τα Χριστούγεννα θα πρέπει να είναι ημέρες γαλήνης, περισυλλογής και βαθιάς αγάπης. Βλέποντας, όμως, δημοσιεύματα περί δήθεν απόρριψης προτάσεων για τον πάγκο της ομάδας μας αναγκαζόμαστε να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.

Όταν μια ομάδα βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης προπονητή, όπως είναι λογικό, οι προτάσεις που θα έρθουν στα γραφεία με υποψήφιους προπονητές θα είναι αρκετές. Ειδικά, αν η ομάδα έχει τη δυναμική και την ιστορία του ΠΑΣ Γιάννινα είναι προφανές πως τα ονόματα που θα προταθούν θα είναι από το "πάνω ράφι". Πράγματι, στην ομάδα μας προτάθηκαν ιδιαίτερα και σημαντικά ονόματα τεχνικών, τεχνικών που έχουν κάνει πρωταθληματικές πορείες κι έχουν κατακτήσει τίτλους.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, με γνώμονα το συμφέρον του, αποφάσισε να συμφωνήσει με τον Μιχάλη Γρηγορίου, έναν προπονητή με ιδιαίτερα σημαντική καριέρα που έχει να επιδείξει σημαντικά πράγματα και παράλληλα είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, ο οποίος μπορεί να βγάλει την ομάδα από τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται.

Γνωρίζουμε καλά πως η κατάσταση δεν είναι ιδανική και για τον λόγο αυτό οι όποιες αλλαγές γίνονται για το καλό της ομάδας. Για τον λόγο αυτό, επιθυμούμε να αφήσουμε τις διχόνοιες στην άκρη κι όλοι μαζί ενωμένοι να επαναφέρουμε τον ΠΑΣ Γιάννινα εκεί που του αρμόζει.

Το 2023 κλείνει με τον χειρότερο τρόπο για όλη την οικογένεια του ΠΑΣ και δεν εννοούμε τη βαθμολογική θέση. Ελπίζουμε το νέο έτος να φέρει υγεία, αγάπη και λιγότερη τοξικότητα ειδικά σε εκείνους που με τα λεγόμενά τους μόνο κακό κάνουν στον ΠΑΣ Γιάννινα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x