Stoiximan Super League

ΠΑΣ Γιάννινα: Με Τούτου και Νάγκι στο «Γ. Καραϊσκάκης» - Επιστρέφει με Ροζάλες στα Ιωάννινα

Χωρίς τους Παμλίδη, Παντελάκη, Τζίνο και Λεό, αλλά με τους νεαποκτηθέντες Τούτου και Νάγκι κόντρα στον Ολυμπιακό ο ΠΑΣ Γιάννινα. Με τον Ροζάλες η επιστροφή στα Γιάννενα.

Με νέα πρόσωπα η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» το απόγευμα της Κυριακής (28/1, 19:30).

Η ομάδα των Ιωαννίνων αναχώρησε το πρωί του Σαββάτου (27/1) για την Αθήνα, όπου και θα πραγματοποιήσει το τελευταίο της χαλάρωμα.

Στην αποστολή λοιπόν του ΠΑΣ βρίσκονται και τα δύο νέα μεταγραφικά του αποκτήματα, Ζόρντι Οσέι-Τούτου και Γκέργκελι Νάγκι.

Από την άλλη, ο Μιχάλης Γρηγορίου θα έχει τέσσερις σημαντικές απουσίες. Κι αυτό διότι πέρα από τους τιμωρημένους Παμλίδη, Παντελάκη και Τζίνο, υπάρχει και πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Λέο που νιώθει ενοχλήσεις. Επίσης, εκτός είναι και ο Γκάρο που ενδεχομένως μέσα στο Σαββατοκύριακο να λύσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΣ, αλλά και οι Βρακάς, Μίνα και Ναούμης.

Να σημειωθεί ότι οι Ηπειρώτες θα συναντήσουν στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει στην Αθήνα τον Σαντιάγκο Ροζάλες. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός περνάει τις ιατρικές εξετάσεις και θα επιστρέψει μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στα Γιάννενα, όπου αφού ολοκληρώσει και τις αιματολογικές, αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιό του και να αποτελέσει το τρίτο χειμερινό μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΣ.

Αναλυτικά, η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Αθανασίου, Σούλης, Νάγκι, Μπακαδήμας, Μπάλαν, Μπεγκάλα, Μπορταγκαράι, Κόντε, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Κύρκος, Κιάκος, Λιάσος, Πανάγου, Ριένστρα, Ροσέρο, Σόρια, Έφορντ, Τούτου, Τσαούσης, Τζίμας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x