Stoiximan Super League

ΠΑΣ Γιάννινα: Κοντά σε συμφωνία με τον Σέχου

Λεπτομέρειες για την συμφωνία με τον Χρήστο Σέχου απομένουν για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα προβάρει ο Χρήστος Σέχου. Η ομάδα των Ιωαννίνων έχει διαπραγματεύσεις με τον παίκτη ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό Β’ και μάλιστα, αυτές φέρονται να πηγαίνουν αρκετά καλά και να απομένουν λεπτομέρειες για να πέσουν οι υπογραφές.

Ο Σέχου, που αγωνίζεται ως επιθετικός, σύμφωνα με πληροφορίες είναι ήδη στην πόλη και πιθανότατα θα κάνει σήμερα και την πρώτη του προπόνηση ως παίκτης της ομάδας των Ιωαννίνων.

Ο Σέχου είχε δοκιμαστεί πριν τέσσερα χρόνια (τον Ιανουάριο του 2018) από τον Γιάννη Πετράκη. Πέρυσι τον Ιανουάριο έγινε μια νέα προσπάθεια για την απόκτησή του η οποία δεν προχώρησε. Το καλοκαίρι βρέθηκε ξανά να απασχολεί τον ΠΑΣ Γιάννινα, για να φτάσουμε τελικά στο σήμερα που αναμένεται να κλείσει υπογράφοντας και σχετικό συμβόλαιο.

Ο Σέχου αποκτάται για να ενισχύσει τον ΠΑΣ Γιάννινα στην επίθεση και να αποτελέσει τον «αντι-Μιλιντσεάνου» και από τον Μάρτιο που αναμένεται να επιστρέψει και ο Κόντε να είναι οι δύο τους στην γραμμή κρούσης της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x