Stoiximan Super League

ΠΑΣ Γιάννινα-Λαμία: Ευκαιρία για ανάσα και εξάδα στους Ζωσιμάδες

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τη Λαμία στους Ζωσιμάδες στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τη Λαμία στους Ζωσιμάδες για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League (17:30, NovaSports Prime, ραδιοφωνικά από bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και live ενημέρωση από sport-fm.gr), σε ένα παιχνίδι που έχει χαρακτήρα must win για τις δυο ομάδες, οι οποίες, όμως, έχουν διαφορετικούς στόχους στη βαθμολογική κατάταξη.

Και αυτό, διότι, οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 13η θέση και στην επικίνδυνη ζώνη, ισοβαθμώντας με την Κηφισιά στους 12 βαθμούς και θέλουν νίκη-ανάσα, ενώ από την άλλη η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου είναι στην 7η θέση με 27 πόντους και στο -2 από τον 6ο, Αστέρα Τρίπολης, έχοντας βλέψεις για playoffs.

Έντονη μεταγραφικά εβδομάδα για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ανακοίνωσε την απόκτηση των Ροζάλες, Σομποτσίνσκι και Ντεμίρ, ενώ είδε να αποχωρούν οι Έφορντ και Μπορταγκαράι, σε μια προσπάθεια για εκκαθάριση και βελτίωση του ρόστερ στη μάχη που δίνεται για την παραμονή στην κατηγορία. Στην τελευταία της αγωνιστική υποχρέωση η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου ηττήθηκε με 3-1 από τον Ολυμπιακό, σε ένα ματς που δεν ήταν κακή, ωστόσο, ήταν ιδιαίτερα δύσκολο με βάση την ποιότητα και την κατάστασή της να διεκδικήσει βαθμό ή βαθμούς.

Ο Έλληνας τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του τον Εραμούσπε, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε στον αχίλλειο τένοντα, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Τούρκος εξτρέμ, Ντεμίρ. Από την άλλη, εκτός έμειναν τόσο οι ανέτοιμοι Νάγκι, Ροζάλες και Σομποτσίνσκι, όσο και ο Μπεγκάλα, για λόγους τακτικής.

Αναλυτική, η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Αθανασίου, Σούλης, Βρακάς, Σόρια, Τσαούσης, Παντελάκης, Καραχάλιος, Τζίνο, Κόντε, Ροσέρο, Παμλίδης, Εραμούσπε, Λέο, Τζίμας, Τούτου, Ριένστρα, Πανάγου, Κιάκος, Μπακαδήμας, Ντεμίρ, Λιάσος, Μπάλαν.

Στην αντίπερα όχθη, σε πολύ καλύτερη κατάσταση βρίσκεται η Λαμία. Είναι σε τροχιά playoff για πρώτη φορά στην ιστορία της και μετράει δυο συνεχόμενες νίκες, που της έχουν εκτοξεύσει την αυτοπεποίθηση. Αρχικά, με το ευρύ 4-1 επί της Κηφισιάς και το προηγούμενο Σαββατοκύριακο με το εκτός έδρας 2-1 επί του Παναιτωλικού.

Μέσα στην εβδομάδα ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας με τον Σαμουέλε Λόνγκο, που δεν υπολογιζόταν για τα βασικά πλάνα, ενώ αποκτήθηκε ο 22χρονος τερματοφύλακας, Γιάννης Σουρδής. Η αποστολή από τον Λεωνίδα Βόκολο δεν έγινε γνωστή.

Πιθανές ενδεκάδες:

ΠΑΣ Γιάννινα (Μιχάλης Γρηγορίου): Αθανασίου - Σόρια, Κιάκος, Παντελάκης, Εραμούσπε - Καραχάλιος, Τζίνο, Τούτου, Ροσέρο - Παμλίδης, Κόντε.

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ - Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Αμαράλ - Νούνιεζ, Τζανδάρης, Τσιλούλης - Μαρτίνεθ, Ακούνια, Καρλίτος.

Διαιτητής: Βασίλειος Φωτιάς
Βοηθοί: Κωνσταντίνος Νικολαϊδης, Αθανάσιος Δέλλιος
4ος: Σταύρος Τσιμεντερίδης
VAR: Χρήστος Βεργέτης
AVAR: Ιωάννης Καραγκιζόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x