Stoiximan Super League

ΠΑΣ Γιάννινα: Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της έφεσης για το -5

Έλαβε χώρα η διαδικασία της εκδίκασης της έφεσης του ΠΑΣ Γιάννινα, για την τιμωρία του -5 που έχει επιβληθεί στον σύλλογο.

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (02/03) η ακροαματική διαδικασία της έφεσης του ΠΑΣ Γιάννινα κατά της πρωτόδικης απόφασης της πειθαρχικής της Super League, που τιμώρησε την ΠΑΕ με αφαίρεση 5 βαθμών και 100.000 ευρώ πρόστιμο και τον μεγαλομέτοχο, Γιώργο Χριστοβασίλη με 20.000 ευρώ, για παραβίαση του κανονισμού αναφορικά με τη μεταβίβαση μετοχών.

Ο ΠΑΣ εκπροσωπήθηκε από την κα Σεβαστοπούλου και τον κ. Λαζάνη, με την πρώτη να αναπτύσσει τους λόγους της έφεσης. Επιπλέον, προσκομίστηκε και μία γνωμοδότηση του καθηγητή διοικητικού δικαίου του πανεπιστημίου Αθηνών κ. Λαζαράτου, που δικαιώνει την ΠΑΕ σε μία συγκεκριμένη πτυχή της υπόθεσης.

Από την άλλη, ο κ. Λαζάνης επικεντρώθηκε στην παραγραφή της υπόθεσης και ανέπτυξε το καθεστώς μεταβίβασης μετοχών και τον τρόπο με τον οποίο γίνεται στην Ελλάδα. Αναφέρθηκε επίσης σε νομικά «άλματα» που περιλαμβάνονται στην πρωτόδικη απόφαση και διάβασε συγκεκριμένα σημεία της πρωτόδικης απόφασης που η δικαστής αυτοαναιρείται στα όσα αναφέρει στο σκεπτικό της.

Οι Ηπειρώτες κατέθεσαν αίτημα να εκδοθεί η απόφαση πριν την επικύρωση του πρωταθλήματος, κάτι που αναμένεται να λάβει χώρα την Τετάρτη, 9 Μαρτίου. Το ενδεχόμενο βέβαια να βγει η απόφαση νωρίτερα είναι αρκετά πιθανό, όμως σε αντίθετη περίπτωση ο σύλλογος θα κάνει προσφυγή για να αποφευχθεί η επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα.

Όλα αυτά σε περίπτωση που ο ΠΑΣ έχει μείνει εκτός playoffs, καθώς αν έχει μπει στην εξάδα, ο χρόνος έκδοσης δεν θα επηρεάζει τη βαθμολογία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x