Stoiximan Super League

Σούπερ Καρέλης οδηγεί τον Παναιτωλικό στην εξάδα!

Με χατ τρικ του, ασταμάτητου φέτος, Νίκου Καρέλη, ο Παναιτωλικός επικράτησε 4-1 του ΠΑΣ στα Ιωάννινα και ανέβηκε στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας της Super League 1.

Αυτός ο Παναιτωλικός είναι φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα!

Με τον καταπληκτικό Νίκο Καρέλη να σημειώνει χατ τρικ και να φτάνει τα έξι τέρματα φέτος, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου συνέτριψε με 4-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας και σκαρφάλωσε στην 5η θέση της βαθμολογίας της Super League 1.

Πρώτη εντός έδρας ήττα για τους Ηπειρώτες, που έχασαν για τρίτη φορά στα τέσσερα τελευταία ματς.

Στο μυαλό του κόουτς



Με 4-3-3 παρέταξε την ομάδα του Θανάσης Στάικος, που επέλεξε τον Σούλη στην εστία και τους Σόρια, Μπαγκαλιάνη, Εραμούσπε και Ποζνάνσκι στην άμυνα. Οι Λιάσος, Καραχάλιος και Κιάκος βρέθηκαν στα χαφ, με τον Σταματελόπουλο στην κορυφή της επίθεσης και τους Ροσέρο-Μέντες στα άκρα.

Με 4-3-3 πορεύτηκε και ο Γιάννης Αναστασίου, έχοντας τον Ανέστη στο τέρμα και τους Μπακάκη, Λάρσον, Κορνέλιους και Χατζηθεοδωρίδη στα μετόπισθεν. Στον άξονα επιλέχτηκε ο Μλάντεν και Ντίας, Ντουάρτε πιο μπροστά, ενώ Σενγκέλια και Μόρσεϊ πλαισίωσαν τον Καρέλη στη γραμμή κρούσης.

Το ματς



Παρότι οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και είχαν μία άστοχη κεφαλιά με τον Κιάκο στο 2’, οι Αγρινιώτες κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στην πρώτη τους καλή στιγμή, με τον Μόρσεϊ να νικά τον Σούλη με συρτό σουτ από τα αριστερά στο 7’!

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός 1-4

Ένα σουτ του Καρέλη στο 14’ πέρασε λίγο άουτ, ωστόσο στο 25’ ο Έλληνας φορ δεν μπορούσε να αστοχήσει, όταν ο Λάρσον του έβγαλε πάσα... πάρε-βάλε από τα αριστερά, με τον Παναιτωλικό να φτάνει έτσι στο 2-0!

Όλα έδειχναν να πηγαίνουν πρίμα για την ομάδα του Αναστασίου, όμως ένα κόρνερ για τον ΠΑΣ στο 34’ έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να μειώσουν. Η εκτέλεση του Μορέιρα βρήκε τον Εραμούσπε, που με τρομερή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

Οι γηπεδούχοι μάλιστα έφτασαν κοντά και στην ισοφάριση, ωστόσο ο Σταματελόπουλος απέτυχε να βρει την μπάλα όπως θα έπρεπε σε τετ α τετ με τον Ανέστη μετά από εξαιρετική μπαλιά του Μορέιρα.

Ο ΠΑΣ μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος ψάχνοντας τη γρήγορη ισοφάριση, με τον Σταματελόπουλο να μην προλαβαίνει να σκοράρει από κοντά στο 53’ και τον Ανέστη να μπλοκάρει στη συνέχεια την κεφαλιά του Λιάσου.

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός 1-4

Μία επικίνδυνη σέντρα-σουτ του Ντουάρτε στο 61’ ανάγκασε τον Σούλη να διώξει εντυπωσιακά, με τον Ανέστη να λέει «όχι» στον Μορέιρα, που επιχείρησε να σκοράρει με σουτ από τα αριστερά στο 66’.

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Καρέλης έβαλε ακόμη πιο δύσκολα στον ΠΑΣ, σκοράροντας με περίτεχνο τρόπο από πλάγια θέση, μετά από κεφαλιά του Κορνέλιους!

Ο Ροσέρο έφτασε κοντά στη μείωση του σκορ με συρτό σουτ που πέρασε άουτ στο 81’, με τον Καρέλη να... σκοτώνει τους γηπεδούχους με το τρίτο του γκολ στο 87’, όταν πλάσαρε υποδειγματικά μετά από αντεπίθεση των φιλοξενούμενων.

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός 1-4

MVP: Δεν θέλει και πολύ ψάξιμο. Ο Νίκος Καρέλης ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, πετυχαίνοντας χατ τρικ και... σμπαραλιάζοντας την άμυνα του ΠΑΣ. Να που ο Αϊτόρ έχει αντίπαλο για την κορυφή των σκόρερ...

Η... σφυρίχτρα: Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερες δυσκολίες ο Δημήτρης Μαλούτας, που έβγαλε κίτρινες κάρτες τις στιγμές που έπρεπε.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων


ΠΑΣ Γιάννινα (Θ. Στάικος): Σούλης, Σόρια, Εραμούσπε, Μπαγκαλιάνης, Κιάκος, Καραχάλιος, Λιάσος (60’ Τζίμας), Ποζνάνσκι (81’ Λώλης), Ροσέρο, Σταματελόπουλος (72’ Παμλίδης), Μορέιρα (81’ Μπάλαν).

Στον πάγκο: Πριόρ, Πήλιος, Παντελάκης, Φοφανά, Τσάνος.

Παναιτωλικός (Γ. Αναστασίου): Ανέστης, Μπακάκης (85’ Αποστολάκης), Λάρσον, Κορνέλιους, Χατζηθεοδωρίδης, Μλάντεν (80’ Φλόρες), Ντίας (59’ Μάρτενσον), Ντουάρτε, Σενγκέλια (58’ Κολοβός), Καρέλης, Μόρσεϊ (59’ Νταγκό).

Στον πάγκο: Στεργιάκης, Χουχούμης, Πέδρο, Λιάβας.

Διαιτητής: Μαλούτας
Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος, Μηνούδης
4ος: Τακίδης
VAR: Γκάμαρης, Τριανταφύλλου

Δείτε ΕΔΩ το live του sport-fm.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x