Stoiximan Super League

Στάικος: «Ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο μας»

Συγγνώμη από τον κόσμο του ΠΑΣ Γιάννινα ζήτησε ο προπονητής της ομάδας Θανάσης Στάικος μετά την βαριά εντός έδρας ήττα από τον Παναιτωλικό.

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Θανάσης Στάικος, θέλησε να απολογηθεί στον κόσμο της ομάδας για τη βαριά ήττα με 4-1 από τον Παναιτωλικό στους «Ζωσιμάδες», τονίζοντας ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι παίκτες του θα κάνουν τα πάντα για να αποφύγουν τις επικίνδυνες θέσεις τις βαθμολογίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή των Ηπειρωτών:


«Eίναι μία βαριά ήττα, το μόνο που θέλω να πω είναι ότι τα παιδιά προσπάθησαν, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες και εμείς πληρώσαμε κάθε υποψία ευκαιρίας του αντιπάλου. Όταν χάνουμε με 1-4, μπορούμε να πούμε μόνο ένα συγγνώμη, από εκεί και πέρα τα παιδιά αυτά έχουν ταλέντο και θεωρώ ότι έχουν μέλλον».

Είχαμε την υπεροχή και ευκαιρίες, ο Παναιτωλικός πέτυχε γρήγορα δύο γκολ χωρίς να είχε απειλήσει, μετά διαχειριζόταν το παιχνίδι με κλειστά τις γραμμές και με αντεπιθέσεις, όπως βρήκε αυτή για το τέταρτο γκολ».

Eίναι δύσκολη στιγμή για την ομάδα μας, το ξεκίνημα μας έφερε σε κακή ψυχολογία, πιστεύω πραγματικά ότι στο τέλος οι παίκτες θα δείξουν αυτό που αξίζουν και η ομάδα θα αποφύγει τις επικίνδυνες θέσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x