Stoiximan Super League

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός: Και οι δύο «καίγονται» για νίκη

Τέλος στα αρνητικά αποτελέσματα θέλουν να βάλουν ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Παναιτωλικός, οι οποίοι παίζουν σήμερα στους «Ζωσιμάδες» για την 9η αγωνιστική της Super League 1.

Μονόδρομο αποτελεί για τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναιτωλικό η νίκη στη σημερινή αναμέτρηση για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (17:15, Novasports 2, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Πρόκειται για το ντέρμπι της Δυτικής Ελλάδας, μεταξύ δύο ομάδων που δεν δείχνουν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και θέλουν οπωσδήποτε το «τρίποντο».

Οι Ηπειρώτες μπήκαν με φόρα στο πρωτάθλημα (με νίκες επί του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού), αλλά τα τελευταία αποτελέσματα δεν είναι καλά.

Από την πλευρά του, ο Παναιτωλικός, έχοντας δώσει πολλά δύσκολα παιχνίδια το προηγούμενο, έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία. Και οι δύο έχουν να κάνουν νίκη από τη δεύτερη αγωνιστική και υποχωρούν βαθμολογικά.

Οι συνθέσεις

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίιρσμαν, Σνάιντερ, Ντομίνγκεθ, Καραχάλιος, Γκαρντόβσκι, Περέα, Μιλιντσεάνου.

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Μελίσσας, Λούι, Μπακοδήμος, Κορνέλιους, Μαλής, Χουχούμης, Μόρσεϊ, Τσιγγάρας, Φλόρες, Ντουάρτε, Βέργος.

Η προϊστορία

Μεγάλο άλμα σωτηρίας έκανε τον περασμένο Απρίλιο στα Γιάννενα ο Παναιτωλικός. Ήταν τελευταίος στη βαθμολογία, αλλά η νίκη του εκεί αποδείχτηκε καθοριστική στην αποφυγή της τελευταίας θέσης.

Ο Παναιτωλικός είχε χάσει στον πρώτο γύρο στην έδρα του, μάλιστα ο ΠΑΣ επικράτησε με ανατροπή, ωστόσο αυτή είναι η μοναδική ήττα της ομάδας του Αγρινίου στα οκτώ τελευταία ματς μεταξύ τους.

Ακόμα καλύτερος είναι ο Παναιτωλικός όταν επισκέπτεται τον ΠΑΣ, καθώς είναι αήττητος για πέντε παιχνίδια, με δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Μέχρι αυτό το σερί, ο ΠΑΣ είχε πέντε νίκες και μια ισοπαλία σε έξι παιχνίδια ως το 2014!

Διαιτητής

Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Τζήλος (Λάρισας), με βοηθούς τους κ.κ. Νικολαΐδη (Μακεδονίας), Σαμοΐλη (Αθήνας) και 4ο τον κ. Τζοβάρα (Φθιώτιδας). Στο VAR θα είναι οι κ.κ. Ευαγγέλου (Αθήνας) και Δημητριάδης (Μακεδονίας).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x