Stoiximan Super League

Σπόραρ:«Όλοι θέλουν να μας κερδίσουν, κάθε ματς είναι δύσκολο»

Στη σημασία της νίκης με σκορ 1-0 επί του ΠΑΣ στα Γιάννενα αλλά και στη δύσκολη συνέχεια αναφέρθηκε ο «χρυσός» σκόρερ του Παναθηναϊκού, Άντραζ Σπόραρ μετά τη λήξη του ματς.

Με δηλώσεις του στην κάμερα των καναλιών Novasports ο σκόρερ του «χρυσού» γκολ του Παναθηναϊκού, Άντραζ Σπόραρ, ανέδειξε τη σημασία που έχει για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς η νίκη στα Γιάννενα, τονίζοντας ότι οι «πράσινοι» δεν δίνουν σημασία στην προϊστορία καθώς κοιτούν όλα τα ματς ξεχωριστά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σλοβένος στράικερ:

Για τον λόγο που δυσκολεύτηκε ο Παναθηναϊκός στα Γιάννενα: «Είναι απλό, επειδή δεν σκοράραμε στα πρώτα 20-30 λεπτά. Όσο ο χρόνος περνούσε τα Γιάννινα έπαιρναν αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι τους. Έπαιζαν άμυνα με 8-9 παίκτες αλλά εμείς συνεχίσαμε να πιέζουμε μέχρι τέλους, πετύχαμε το γκολ και πήραμε ένα σημαντικό τρίποντο»

Για το αν είχαν στο μυαλό τους το ότι ο Παναθηναϊκός είχε να κερδίσει από το 2016 στα Γιάννινα: «Επίσης δεν είχαμε κερδίσει για αρκετό καιρό στον ΟΦΗ αλλά κερδίσαμε. Αυτό που μας ένοιαζε ήταν οι τρεις πόντοι και αυτούς πήραμε και συνεχίζουμε»

Για το αν είδαμε τον Παναθηναϊκό να κάνει το καλύτερο του φετινό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο: «Προσπαθούμε σε κάθε ματς να κάνουμε το παιχνίδι μας από το πρώτο λεπτό, με κατοχή μπάλας, με φάσεις. Κάθε ματς θα είναι δυσκολότερο γιατί οι άλλες ομάδες θα θέλουν να μας νικάνε. Είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία.

Είναι δύσκολο να δημιουργείς αλλά ναι θα συμφωνήσω πως το πρώτο 45λεπτο ήταν αρκετά καλό και ήταν κρίμα που δεν πετύχαμε κάποιο γκολ. Αν το είχαμε καταφέρει μετά τα πράγματα θα ήταν ευκολότερα»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x