Stoiximan Super League

Συνεχίζει τη δουλειά για Λαμία ο ΠΑΣ, προπονήθηκε ο Παντελάκης

Η δουλειά στο στρατόπεδο του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της Σαββατιάτικης αναμέτρησης με τη Λαμία συνεχίζεται, με θετικό την επιστροφή του Επαμεινώνδα Παντελάκη που έβγαλε μέρος της προπόνησης.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα δώσει τον πρώτο του αγώνα εντός έδρας, απέναντι στη Λαμία το Σάββατο (27/8, 20:00), για τη 2η αγωνιστική της Super League. Έτσι οι «Ηπειρώτες», συνεχίζουν να δουλεύουν για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, με το πρόγραμμα της Τετάρτης (24/8) να περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση.

Εκεί ο Θανάσης Στάικος είχε στην διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές, με ευχάριστο το γεγονός πως ο Επαμεινώνδας Παντελάκης ξεπέρασε τον τραυματισμό που είχε στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, στο «Γ. Καραϊσκάκης» και έβγαλε ένα μέρος της προπόνησης.

Όπως όλα δείχνουν, ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα θα είναι έτοιμος για να πάρει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι του Σαββάτου, ωστόσο στο κομμάτι της προπόνησης θα αποφύγει τις κεφαλιές για τις επόμενες δύο μέρες.

Να σημειωθεί, πως σήμερα αναμένεται να γίνει και η παρουσίαση των νέων εμφανίσεων του ΠΑΣ Γιάννινα, για τη σεζόν 2022/2023.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x