Stoiximan Super League

Προς… deal για Μπαγκαλιάνη ο ΠΑΣ Γιάννινα!

Ο Μπαγκαλιάνης θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΣ Γιάννινα και μένει να ξεκαθαρίσει αν η μεταγραφή θα προχωρήσει με δανεισμό ή αγορά του παίκτη και ποσοστό μεταπώλησης στον Ολυμπιακό!

Παρότι αρχικά φαινόταν πως η υπόθεση πολύ δύσκολα θα προχωρούσε, όλα δείχνουν ότι η μεταγραφή του Πέτρου Μπαγκαλιάνη από τον Ολυμπιακό στον ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται σε καλό δρόμο!

Ο 21χρονος στόπερ είναι θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Ηπείρου, αφού ξέρει ότι εκεί θα πάρει περισσότερες ευκαιρίες, και μένει να ξεκαθαρίσει αν η μεταγραφή θα προχωρήσει με αγορά του παίκτη και ποσοστό μεταπώλησης στον Ολυμπιακό ή αν θα δοθεί με δανεισμό, πιθανόν διετή.

Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει έως την Τετάρτη το πρωί, όπου η ομάδα θα αναχωρήσει αεροπορικώς από την Αθήνα (αναχωρεί Τρίτη από τα Ιωάννινα) για την Πολωνία και θα ανακοινωθεί η τελική λίστα των παικτών.

Από εκεί και πέρα, σε ιατρικές εξετάσεις υποβλήθηκαν σήμερα (11/7) οι Κάρλες Σόρια και Νταν Ριένστρα για λογαριασμό του ΠΑΣ Γιάννινα. Αμφότεροι αύριο θα ανακοινωθούν.

Τέλος, η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα πήρε την πρωτοβουλία να τιμήσει τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο κατά την επίσκεψή του στην Περιφέρεια Ηπείρου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x