Stoiximan Super League

ΠΑΣ Γιάννινα: Απών από τις προπονήσεις ο Στάικος, λόγω... υποχρεώσεων για το δίπλωμα της UEFA

Απών από τις προπονήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα την ερχόμενη εβδομάδα θα είναι ο Θανάσης Στάικος, λόγω των υποχρεώσεων του για το δίπλωμα UEFA Pro.

Χωρίς τον Θανάση Στάικο θα πραγματοποιηθούν οι προπονήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα αυτή την εβδομάδα.

Ο Έλληνας τεχνικός συμμετέχει από σήμερα (20/03), στη σχολή UEFA Pro της ΕΠΟ για να αποκτήσει το απαραίτητο δίπλωμα που πρέπει να έχει για βρίσκεται σε πάγκο της Super League, αφού στο ελληνικό πρωτάθλημα υπάρχει η δυνατότητα άλλος να δηλωθεί και άλλος να κοουτσάρει.

Όσο για τον «Άγιαξ της Ηπείρου», η διακοπή λόγω εθνικών ομάδων μόνο καλό μπορεί να κάνει, αφού η ήττα από τη Λαμία στην πρεμιέρα των play out έχει μειώσει τη διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού στους πέντε βαθμούς και θα έχει το χρόνο να ανασυγκροτηθεί, να επιστρέψουν οι τραυματίες, ώστε να εξασφαλίσει την παραμονή και να μην μπει σε… περιπέτειες.

«Μάχη» με τον χρόνο θα δώσουν οι Νίνης, Παντελάκης και Καραχάλιος για να επιστρέψουν στην επανέναρξη, όπως και οι Παμλίδης και Ροσέρο. Επίσης, δεδομένη είναι η επιστροφή του Σόρια που εξέτισε την ποινή του, ενώ υπάρχουν οι πιθανότητες να πάρε μερικά λεπτά και ο Πέδρο Κόντε στο ματς με τον ΟΦΗ.

Επιμέλεια: Χρήστος Λόης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x