Stoiximan Super League

Ο προπονητής της εξέδρας: Ο ΠΑΣ το άξιζε, το δούλεψε και το… πήρε!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε την πρώτη του νίκη στα playoffs και απολύτως δίκαια κόντρα στον… ανήμπορο ΠΑΟΚ και ο προπονητής της εξέδρας καταγράφει τα συμπεράσματά του.

Μία σπουδαία νίκη για το γόητρό του πέτυχε ο ΠΑΣ Γιάννινα του Ηρακλή Μεταξά, αποτέλεσμα που αποτελεί και επιβράβευση της όλης παρουσίας των Ηπειρωτών στη φετινή διαδικασία των playoffs.

Βάσει της εικόνας και όχι των… φανελών που παρατάχθηκαν στους «Ζωσιμάδες» η εξέλιξη ήταν απόλυτα λογική και δίκαιη, με τον ΠΑΣ να είναι η ομάδα που ήθελε και άξιζε αυτό το τρίποντο.

Ο προπονητής της εξέδρας καταγράφει στο sport-fm.gr τα συμπεράσματά του από την αναμέτρηση και δίνει το… credit στη δουλειά του Έλληνα τεχνικού.

Αναλυτικά τα συμπεράσματα του προπονητή της εξέδρας:

Επικράτησε η ποδοσφαιρική λογική:
Θα περίμενε κανείς ότι ο ΠΑΟΚ θα είχε το ισχυρό κίνητρο να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, έπειτα από μακρά αποχή από αυτά, ωστόσο όλα αυτά αποδείχθηκαν θεωρία που απλά συζητιέται πριν από τα ματς. Μέσα στο γήπεδο, επί της ουσίας υπήρχε μία ομάδα και αυτή ήταν ο ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα του Ηρακλή Μεταξύ κυριάρχησε σε όλες τις γραμμές και είναι χαρακτηριστικό ότι ο Γιούρι Λοντίγκιν δεν πραγματοποίησε καμία φοβερή και εκπληκτική επέμβαση. Βάσει εικόνας, λοιπόν, αυτό που έγινε στους «Ζωσιμάδες» ήταν να κυριαρχήσει η ποδοσφαιρική λογική.

Γκολ που δείχνουν δουλειά και προπόνηση: Καθόλου τυχαίος δεν ήταν ο τρόπος με τον οποίο σκόραρε ο ΠΑΣ Γιάννινα το γκολ που τελικά έκρινε την αναμέτρηση. Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά για να βρει τον Σάλιακα σε αυτή τη θέση και να βγάλει τη σέντρα, είναι στοχευμένος και αποδείχθηκε και στο 23’ όταν περίπου με τον ίδιο τρόπο οι Ηπειρώτες σκόραραν, αλλά το γκολ δεν μέτρησε για οριακό οφσάιντ. Φαίνεται η δουλειά και η προπόνηση.

Απλά ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε: Όπως εξελίχθηκε το ματς, άλλες δύο μέρες να έπαιζαν ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ, οι Θεσσαλονικείς γκολ δεν έβαζαν. Είναι εμφανές ότι υπάρχει θέμα διάθεσης, θέμα δυνάμεων και θέμα λύσεων ειδικότερα όταν βλέπει κανείς βασικό τον Τέιλορ και μάλιστα σε θέση εξτρέμ. Το θέμα είναι ότι τα μηνύματα που στέλνει ο Δικέφαλος εν όψει τελικού δεν είναι καθόλου αισιόδοξα για τους φίλους της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x