Stoiximan Super League

Στο νοσοκομείο ο Περέα: Έσπασε τζάμι στα αποδυτήρια και έκοψε το χέρι του!

Ο 21χρονος Κολομβιανός επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα διακοσμήθηκε στο νοσοκομείο αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στο Αγρίνιο με τραύμα στο χέρι έπειτα από κόψιμο.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πανηγύρισε σπουδαίο τρίποντο το βράδυ του Σαββάτου (05/02) στη μάχη που δίνει για την πρόκριση στα play-offs, επικρατώντας 1-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο.

Ωστόσο, μετά το τέλος της αναμέτρησης υπήρξε ένα απρόοπτο στις τάξεις της ομάδας του Ηρακλή Μεταξά, καθώς ο Χουάν Χοσέ Περέα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης με κόψιμο στο χέρι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 21χρονος Κολομβιανός επιθετικός έσπασε ένα τζάμι στα αποδυτήρια, από το οποίο προήλθε ο τραυματισμός του.

Αφορμή για τον εκνευρισμό του και το ξέσπασμά του στα αποδυτήρια στάθηκε το φραστικό επεισόδιο που είχε με τον γενικό αρχηγό του Παναιτωλικού, Χρήστο Κουτσοσπύρο, ο οποίος μάλιστα έριξε χαστούκι στον νεαρό φορ και αποβλήθηκε.

Αναφορικά με τον τραυματισμό τώρα, ο Περέα έχει ένα βαθύ κόψιμο στο χέρι, ενώ ακόμα δεν είναι γνωστό το μέγεθος της ζημιάς που έχει προκληθεί, καθώς πέρα από ράμματα μπορεί να χρειαστεί ακόμα και χειρουργική επέμβαση αν πειράχτηκε ο τένοντας.

Κάτι που αναγκάζει τον ΠΑΣ να βρίσκεται σε... αναμμένα κάρβουνα αναφορικά με την κατάσταση του παίκτη.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x