Stoiximan Super League

«Πάτησε» Πράβετς η αποστολή της Ξάνθης

Στη Βουλγαρία, όπου θα κάνει το δεύτερο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, βρίσκεται από το μεσημέρι η αποστολή της Ξάνθης.

Το ταξίδι των μελών της αποστολής της Ξάνθης για το Πράβετς της Βουλγαρίας, όπου θα γίνει η καλοκαιρινή προετοιμασία, ξεκίνησε νωρίς το πρωί της Κυριακής και το μεσημέρι της ίδιας μέρας κατέλυσε στο ξενοδοχείο «Riu Pravets».

Μετά το μεσημεριανό και τις λίγες ώρες ξεκούρασης, οι ποδοσφαιριστές των ακριτών γυμνάστηκαν για πρώτη φορά στις εγκαταστάσεις εκεί, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις νευρομυικού συντονισμού και παιχνίδια σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους.

Η αποστολή της Ξάνθης απαρτίζεται από το προπονητικό επιτελείο και συγκεκριμένα τους Μίλαν Ράσταβατς, Μίλος Βέλεμπιτ, Νίκο Νεντίδη, Αλέκο Μαλαδένη, τους ποδοσφαιριστές Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλη, Σταθάκη, Τζελέπη, Μπαξεβανίδη, Χατζητερζόγλου, Σβάρνα, Φλίσκα, Λισγάρα, Μελιόπουλο, Θυμιάνη, Κασάδο, Συλλά, Ντε Λούκας, Καμαρά, Ορφανίδη Π., Σουλεϊμάν, Φασίδη, Φάκη, Μελισσόπουλο, Κάστρο, Γέντρισεκ, Κίκε, Σαρπόνγκ, Τζουρίτσκοβιτς και Μπρίτο, τον φυσιοθεραπευτή κ. Πετκίδη, τον υπεύθυνο αποκατάστασης Σωτήρη Αρσένη, τους μασέρ Γρηγόρη Νταβογιάν-Γιώργο Νταλαρά και τους φροντιστές Χουσεΐν Τσιτάκ-Παναγιώτη Καρασερίδη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x