Stoiximan Super League

Πεντάρα στην Κ20 ο Παναιτωλικός

Με προπόνηση δύναμης το πρωί και φιλικό με την Κ20 το απόγευμα συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία του Παναιτωλικού για την επανέναρξη της Σούπερ Λίγκας.

Στο φιλικό με τους μικρούς, οι άνδρες επικράτησαν 5-0. Τα γκολ της ομάδας του Γιάννη Μαντζουράκη σημείωσαν οι Μουνιός, Μαρκόφσκι, Τομανέ, Ουάρντα και Λεντέσμα.

Στο πρώτο ημίχρονο, αγωνίστηκαν οι: Κριστιάνο, Ρότσα, Τσοκάνης, Ροντρίγκες, Χαντάκιας, Καμαβουάκα, Μαλής, Φερέιρα, Μουνιός, Ρόσα, Μαρκόφσκι. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Κολοβούρης, Γιαννιώτης, Ρότσα, Κούσας, Χαντάκιας, Μάκος, Πάουλο, Λεντέσμα, Ουάρντα, Ρόσα, Τομανέ.

Απουσίασαν οι διεθνείς Κλέσιο, Μιχάι και ο άρρωστος Μύγας. Θεραπεία έκανε ο Παπάζογλου, ενώ θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα ο Κουτρομάνος, ο Παπουτσογιαννόπουλος και ο Βασιλούδης.

Την Παρασκευή, έχουν προγραμματιστεί αιματολογικές εξετάσεις και θα ακολουθήσει προπόνηση στις 10:30 στο Emileon.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x