Stoiximan Super League

Πειρατεία και... θέαμα στην Αυστρία (vids)

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι παίκτες του Ατρόμητου μετά το χθεσινό ρεπό και το πρόγραμμα είχε... πειρατεία και μπόλικο θέαμα στο διπλό των δημοσιογράφων/φροντιστών κόντρα στο τεχνικό τιμ.

Καλό το ρεπό και η χαλάρωση της Κυριακής για τους παίκτες τον Ατρόμητο, αλλά σήμερα οι παίκτες του Νταμίρ Κάναντι επέστρεψαν στη δουλειά, αφού το πρόγραμμα προβλέπει διπλή προπόνηση.

Αποστολή στην Αυστρία: Παύλος Κουστέρης

Στην πρωινή, αφού όπως έχει καθιερωθεί οι παίκτες μετέβησαν στο προπονητικό κέντρο με τα ποδήλατά τους, έκαναν παιχνίδια σε μεγάλο και μικρό χώρο και ταχύτητες, ωστόσο μια καινοτομία κέρδισε τις εντυπώσεις.

Συγκεκριμένα, στο παιχνίδι του λεγόμενου «κορόιδου» οι παίκτες που ήταν απ’ έξω φόρεσαν ένα επικάλυμμα ματιού και ήταν σαν πειρατές, δυσκολεύοντας ακόμα περισσότερο την άσκηση, αλλά κάνοντάς την πιο διασκεδαστική.

Το απόγευμα, το πρόγραμμα ήταν σαφώς πιο ευχάριστο για τους ποδοσφαιριστές, αφού πραγματοποιήθηκαν ασκήσεις τακτικής, με έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας και στο transition. Το αρνητικό της υπόθεσης είναι το γεγονός ότι ο Κυριάκος Κιβρακίδης παρέμεινε εκτός προπονήσεων και σήμερα λόγω του διαστρέμματος που έχει αποκομίσει από το πρώτο φιλικό.

Εξάλλου, πραγματοποιήθηκε και ένα διπλό ανάμεσα στην ομάδα των δημοσιογράφων και των φροντιστών εναντίον του τεχνικού τιμ. Τη διαφορά στη σκληρή αναμέτρηση έκανε η... ποδοσφαιρική «πάστα» του Νίκου Λαζαρίδη, με αποτέλεσμα το τεχνικό τιμ να κερδίζει στα σημεία με 16-13

Τα γκολ των δύο ομάδων:

Team Atromitos: Κάναντι 2, Λαζαρίδης 7, Σωτήρης Ρούσσης 2, Πισκοπάκης 2, Γαλαριώτης 3

Δημοσιογράφοι/Φροντιστές: Μαρούδας 7, Γιάννης 2, Πάνος 2, Κουστέρης 1, Πρόκο 1





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x