Stoiximan Super League

Πέρες, ο αντι-Βάις!

Ο Ερνάν Πέρες είναι, σύμφωνα με πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ FM 94.6, ο βασικός υποψήφιος αντικαταστάτης του Βλάντιμιρ Βάις.

Στον Ερνάν Πέρες έχει καταλήξει ο Ολυμπιακός για την αντικατάσταση του Βλάντιμιρ Βάις, σύμφωνα με πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

Ο Παραγουανός φορ (κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου) ανήκει στη Βιγιαρεάλ και τον ξέρει πολύ καλά ο Μίτσελ, αφού παίζει στο ισπανικό πρωτάθλημα από το 2011, και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι.

Ο διεθνής άσος, ο οποίος μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, είναι 20 φορές διεθνής και έχει παίξει πέντε φορές στο παρελθόν στο Champions League.

Τη φετινή σεζόν ο 24χρονος παίκτης έχει 13 συμμετοχές (9 ως βασικός) και έχει πετύχει 1 γκολ σε 741 λεπτά. Συνολικά, με το «κίτρινο υποβρύχιο» ο διεθνής άσος έχει αγωνιστεί σε 50 αγώνες και 7 τέρματα, συν 71 ματς και 5 γκολ στη δεύτερη ομάδα του ισπανικού συλλόγου.

Παράλληλα, υπάρχουν φήμες για επιστροφή του Κέβιν Μιραλάς στον Ολυμπιακό, όμως μοιάζει δύσκολο, αφού ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ τον θέλει στην Έβερτον.

Δείτε τον Πέρες εν δράση





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x