Stoiximan Super League

Περήφανος και ευγνώμων για Βέλλιο ο Ηρακλής

Συνεχάρη και ευχαρίστησε τον Απόστολο Βέλλιο για την μεταγραφή του στην Νότιγχαμ Φόρεστ ο Ηρακλής.

Δεν θα μπορούσε να μην είναι περήφανος για ένα δικό του παιδί ο Ηρακλής... Ο Γηραιός συνεχάρη τον Απόστολο Βέλλιο για την μεταγραφή του στη Νότιγχαμ Φόρεστ, τον ευχαρίστησε για την μεγάλη προσφορά του πέρσι και του ευχήθηκε ό,τι καλύτερο στο μέλλον.

Η σχετική ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ανακοινώνει ότι συμφώνησε για την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή μας Απόστολου Bέλλιου στη Νότιγχαμ Φόρεστ, μια ιστορική ομάδα που αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας.

Είμαστε υπερήφανοι που ο Απόστολος Βέλλιος θα είναι σε θέση να αποδείξει τις ικανότητες του και να ξεδιπλώσει το αστείρευτο ποδοσφαιρικό του ταλέντο στο εξωτερικό, σε ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα, ως ένα ταλέντο που ξεκίνησε και ανδρώθηκε στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Η ομάδα μας εκφράζει την πολύ μεγάλη ευγνωμοσύνη της για τη συμβολή και τις προσπάθειές του κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν και του αναγνωρίζει την τεράστια διαφορά που έκανε τόσο ατομικά, εντός του αγωνιστικού χώρου, όσο και στον ρόλο του ως πρότυπο για τους νεότερους παίκτες μας και για τις ακαδημίες.

Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και ευτυχία στην καριέρα του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x