Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Περιμένει στη γωνία για ελεύθερο στόπερ ο Ολυμπιακός»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, σε αγωνιστικό και μεταγραφικό επίπεδο, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας μίλησε για το παράξενο τετράμηνο στους Πειραιώτες, με αρκετές μεταγραφές και δύο αλλαγές προπονητή, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία των «ερυθρόλευκων».

Από εκεί και πέρα, μίλησε για τη δουλειά που κάνει ο Μίτσελ, ο οποίος έχει ζητήσει να δουλέψει με 24 παίκτες (χωρίς τους τερματοφύλακες) και την προσπάθεια του Ισπανού προπονητή να γνωρίσει τους παίκτες, οι οποίοι με τη σειρά τους πρέπει να μάθουν τη φιλοσοφία του.

Σε ό,τι αφορά τις αποχωρήσεις, επανέλαβε πως είναι αρκετά πιθανό να δημιουργηθεί ένα δεύτερο γκρουπ στου Ρέντη, με τους παίκτες που δεν υπολογίζονται να είναι μεταξύ πρώτης και δεύτερης ομάδας, ενώ γίνεται προσπάθεια να παραχωρηθεί ο Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Άλλο ένα «μέτωπο» που είναι ανοικτό είναι το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να κινηθεί για την απόκτηση κάποιου ελεύθερου παίκτη μέχρι την Παρασκευή, που λήγει η σχετική διορία στην Ελλάδα. Όπως επισήμανε, οι πρωταθλητές Ελλάδας περιμένουν στη γωνία για την απόκτηση κάποιου ελεύθερου κεντρικού αμυντικού με τον Τζέισον Ντεναγιέρ να είναι μία περίπτωση που ξεχωρίζει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x