Stoiximan Super League

Περιμένουν έσοδα πάνω από 6 εκατ. ευρώ από το Παναθηναϊκός TV

Ο Παναθηναϊκός επέμεινε στην απόφαση του να πορευθεί με το PAO TV και προσδοκά σε έσοδα περισσότερα από 6 εκατομμύρια ευρώ.

Τον δικό του δρόμο αποφάσισε να τραβήξει στο θέμα των τηλεοπτικών ο Παναθηναϊκός που αρνήθηκε την πρόταση της Nova και έτσι έγινε η μόνη ομάδα της Super League που φέτος δεν θα είναι στη συνδρομητική τηλεόραση.

Με απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου η πρόταση της Nova, ακόμα και η βελτιωμένη που κατατέθηκε, απορρίφθηκε ως μη συμφέρουσα και πλέον το PAO TV θα είναι αυτό που θα δείχνει τα παιχνίδια των «πρασίνων» τη νέα χρονιά.

Σύμφωνα με το πλάνο της ΠΑΕ, όπως αναφέρει η Live Sport, τα έσοδα που υπολογίζονται από το εγχείρημα μπορεί να φτάσουν ή ακόμα και να ξεπεράσουν τα 6 εκατομμύρια ευρώ.

Στον Παναθηναϊκό πιστεύουν ότι μέσα στη σεζόν θα προκύψουν και επιπλέον εμπορικές συμφωνίες με εταιρίες που θα θέλουν να διαφημιστούν, γεγονός που θα αυξήσει τα έσοδα της ΠΑΕ. Μάλιστα οι «πράσινοι» έχουν κλείσει συμφωνίες με τον ΟΠΑΠ και την Cosmote TV που θα βάλουν στα ταμεία της ομάδας περίπου 3,5 εκ. ευρώ.

Δεν αποκλείεται δε, να υπάρξει συμφωνία με τη Nova για μετάδοση του Παναθηναϊκός TV και από εκεί, όπως συμβαίνει από την Cosmote.

Πάντως το πρόζεκτ το πιστεύουν αρκετά και θεωρούν πως το τελικό ταμείο θα είναι θετικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x